Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εξαφάνιση θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 37χρονη αγνοείται εδώ και 5 ημέρες

Κοινοποίηση

Εξαφάνιση θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 37χρονη αγνοείται εδώ και 5 ημέρες

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι Αρχές για την εξαφάνιση 37χρονης από την περιοχή της Νεάπολης στη δυτική Θεσσαλονίκη. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφέρει ότι “ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο”, με τη Σωσάνα Αηδόνη να μην έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και 5 ημέρες.




Ειδικότερα, το “Χαμόγελο του Παιδιού” σημειώνει για την εξαφάνιση ότι “στις 27/04/2023, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Νεάπολη Θεσσαλονίκης, η Αηδόνη Σωσάνα, 37 ετών”

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αηδόνη Σωσάνα στις 30 Απριλίου, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η περιγραφή της Αηδόνη Σωσάνα – Τι φορούσε τη μέρα που εξαφανίστηκε

Η Αηδόνη Σωσάνα έχει ύψος 1.65 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, μπεζ μπουφάν παρκά μπεζ και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Φοράει μια μαύρη τσάντα πλάτης, μάρκας Moschino.




“Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “”Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017″, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση” καταλήγει η ανακοίνωση για την εξαφάνιση.

Δείτε τη φωτογραφία:

Εξαφάνιση θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 37χρονη αγνοείται εδώ και 5 ημέρες

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα