Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Γιαννακίδης για τις εκλογές: «Εξαιρετικά αρνητικό το αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Κοινοποίηση

Ο Γιαννακίδης για τις εκλογές: «Εξαιρετικά αρνητικό το αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Στην πρώτη τοποθέτησή του για το αποτέλεσμα των Βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου προέβη ο Στάθης Γιαννακίδης, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη που αν και κατέλαβε τη δεύτερη θέση σε σταυρούς στο τοπικό ψηφοδέλτιο δεν εκλέγεται βουλευτής. 




«Δώσαμε έναν μακρύ, δύσκολο και επίπονο προεκλογικό αγώνα. Συναντηθήκαμε, γνωριστήκαμε, αγωνιστήκαμε από κοινού με δεκάδες πολίτες, συντρόφους/ισσες, φίλους και φίλες και θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω όλους και όλες για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη, την αγάπη, την κοινή μας πορεία» τονίζει ο ίδιος. 

Παράλληλα σχολιάζει πως «είναι γεγονός, πως το εκλογικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και πως η απόφαση των πολιτών της Ξάνθης είναι απολύτως σεβαστή. Αποτελεί πλέον χρέος μας η τάχιστη ανασύνταξη και αναδιοργάνωση των δυνάμεων μας, αφού πρώτα αναγνώσουμε τα πραγματικά αίτια της βαριάς ήττας. Η επόμενη μέρα θα έχει ακόμη πιο έντονες προκλήσεις για τον κόσμο της αριστεράς και την κοινωνία. 




Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές της Ξάνθης καθώς και στο σύνολο των υποψηφίων για τον αγώνα και την εκλογική τους επίδοση». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα