Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ελληνική Πρεσβεία στη Βουλγαρία… προτείνει Ξάνθη!

Κοινοποίηση

Η Ελληνική Πρεσβεία στη Βουλγαρία… προτείνει Ξάνθη!


Ρεπορτάζ: Γιώργος Μαυρίδης

Την Ξάνθη και τις ομορφιές της περιοχής διαφημίζει η Ελληνική Πρεσβεία στη Βουλγαρία, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στα social media. 




Η Πρεσβεία μεταφόρτωσε ένα εκτενές άρθρο στο οποίο προβάλλεται η Ξάνθη, ως ένας ιδανικός προορισμός για τουριστικές εξορμήσεις. 

Μάλιστα, η περιοχή προτείνετε ως «ο προορισμός της εβδομάδας» από την Πρεσβεία η οποία σημειώνει πως η Ξάνθη είναι «ένα αρωματικό χαρμάνι πολιτισμών που σε συνεπαίρνει με το άρωμά του». 

Στο σχετικό άρθρο υπάρχουν αναφορές σε πράγματα που αξίζει κανείς να δει στην Ξάνθη, όπως η Παλιά Πόλη, το Πόρτο Λάγος και η Λίμνη Βιστωνίδα, τα Πομακοχώρια, ενώ γίνεται αναφορά και στα «κρυμμένα διαμάντια» της Ξάνθης, όπως οι μαίανδροι του Νέστου και το παζάρι της Ξάνθης. 




Η Ξάνθη, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, προσελκύει τουρίστες από τη γειτονική Βουλγαρία, οι οποίοι επιλέγουν τις παραλίες της περιοχής για τις διακοπές τους. Αρκετοί άλλωστε διατηρούν και εξοχικές κατοικίες σε περιοχές όπως το Μυρωδάτο και η Σκάλα Αβδήρων. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα