Ανησυχία για τη νέα τάση στο TikTok: Εισβάλλουν στα σπίτια αγνώστων!

Ανησυχία για τη νέα τάση στο TikTok: Εισβάλλουν στα σπίτια αγνώστων!

Ένα νέο trend έχει αρχίσει να γίνεται viral στο TikTok, προκαλώντας συναγερμό στις αρχές της Βρετανίας.

Πιτσιρικάδες εισβάλλουν σε σπίτια αγνώστων, χωρίς τη συναίνεση των ιδιοκτητών τους, εκφοβίζουν τις οικογένειες και βιντεοσκοπούν τις αντιδράσεις τους. Στη συνέχεια ανεβάζουν τα βίντεο στον λογαριασμό τους και συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές.

Σέ ένα από αυτά, διακρίνεται ένας νεαρός και οι φίλους του να μπαίνουν σε ένα σπίτι όπου η πόρτα είχε μείνει ανοιχτή και να προσποιούνται ότι αναζητούν μια «ομάδα μελέτης».

Έπειτα προχωρούν στο εσωτερικό της οικίας, κάθονται στον καναπέ και δεν διστάζουν να διαπληκτιστούν λεκτικά με τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος τους επισημαίνει ότι έχει μέσα τα παιδιά του και κλαίνε. «Έχω παιδιά», τους λέει και τους παρακαλεί να φύγουν από το σπίτι του.

Εντέλει οι νεαροί φεύγουν και δημοσιεύουν το περιστατικό στο TikTok, εξαγριώνοντας τους υπόλοιπους χρήστες. «Όχι, αυτό παραπάει. Δείχνει αναισθησία», γράφει ένας χρήστης στα σχόλια ενώ άλλος υποστηρίζει ότι είναι «Τόσο αγενές όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι». «Αυτό δεν είναι αστείο», πρόσθεσε ένας ακόμα.

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ομάδα των νεαρών δημοσιεύει βίντεο με εισβολή τους σε άγνωστο σπίτι.

Στο παρελθόν είχε μπει σ΄ένα σπίτι εβραϊκής οικογένειας, ενώ έχει στοχοποιήσει και σχολεία και σούπερ μάρκετ.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, σε ανακοίνωσή της δήλωσε ότι γνωρίζει για τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το θέμα.

Επιπλέον, κάλεσε τους πολίτες να δώσουν πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της ομάδας των νεαρών «εισβολέων».

in.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال