Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Ξάνθη στο Distinguished Gentleman’s Ride για τον καρκίνο του προστάτη

Κοινοποίηση

Η Ξάνθη στο Distinguished Gentleman's Ride για τον καρκίνο του προστάτη

Η Ξάνθη συμμετείχε για πρώτη χρονιά στη μεγαλύτερη και πιο κομψή φιλανθρωπική εκδήλωση μοτοσυκλέτας στον κόσμο την Κυριακή 28 Μαΐου 2023.

Το Distinguished Gentleman’s Ride ή αλλιώς DGR είναι ένα ετήσιο κίνημα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει χρήματα και ευαισθητοποιήσει για την υγεία των ανδρών, ειδικότερα για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη. Το γεγονός διοργανώνεται κάθε χρόνο ταυτόχρονα σε πολλές πόλεις παγκοσμίως.

Φέτος σε συνεργασία με τον Μ.Ο.Ξ. ο Πρωιας Παντελής με τους Βασίλη και Δημήτρη Μήτρου, Νίκο Πρωια, Αλέξη Χατζιδη και τον φωτογράφο Στεπαν Γιακουπιαν ο οποίος κάλυψε εθελοντικά όλη την εκδήλωση, φέρανε εις πέρας με επιτυχία την εκδήλωση αυτή. 




Καθώς και η μπάντα Underhill West που έδωσε μια όμορφη νότα στην ημέρα αυτή. Καθοριστική για την επιτυχία της όλης προσπάθειας ήταν και η συμμετοχή της Τροχαίας, μέσω άψογης συνεργασίας με τους διοργανωτές για τον συντονισμό της εκδήλωσης. 

Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε στην φιλανθρωπική αυτή προσπάθεια με μια δωρεά ΕΔΩ.

Η Ξάνθη στο Distinguished Gentleman's Ride για τον καρκίνο του προστάτη

Η Ξάνθη στο Distinguished Gentleman's Ride για τον καρκίνο του προστάτη

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα