Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο ΑΟΞ ξαναγεννιέται από τις στάχτες – Κάλεσμα για συνδρομές

Κοινοποίηση

Ο ΑΟΞ ξαναγεννιέται από τις στάχτες – Κάλεσμα για συνδρομές


Κατόπιν συνεδρίασης
του διοικητικού συμβουλίου του ΑΟΞ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Ξάνθης ότι συνεδρίασε στις 9-5-2023 και θέτει υπόψη του κοινού τα εξής: 




Όπως σας είχαμε ενημερώσει με το από 2-5-2023 δελτίου τύπου ρυθμίστηκαν ζητήματα που άπτονται της εγγραφής- συνδρομής των μελών και του Γραφείου Τύπου- Επικοινωνίας του Α.Ο.Ξ.

Ειδικότερα, δυνάμει του άρθρου 6 του καταστατικού του σωματείου, με απόφαση του Δ.Σ., το κόστος εγγραφής των ενδιαφερόμενων μελών ορίζεται στα 20€ και το ποσό της ετήσιας συνδρομής στο ποσό των 50€. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται, αρχής γενομένης από Τρίτη 16-5-2023, στο κατάστημα ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ 82, που βρίσκεται επί της οδού Βας. Σοφίας 25 στο γήπεδο μας κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18.00-21.00.




Επίσης, ορίζονται ως Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου ο Χάρης Ευφραιμίδης και ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας η Ζωή Κωνσταντινίδου, τους οποίους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο.Ξ. και ευχόμαστε καλή δύναμη στην ανάληψη των καθηκόντων τους.

Μετά τιμής,

Το ΔΣ του ΑΟΞ

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα