Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Γρούδος: «Υπάρχει “σπίθα” στη Δράμα»

Κοινοποίηση

Γρούδος: «Υπάρχει “σπίθα” στη Δράμα»

Ο ΚΑΟ Δράμας επιβλήθηκε με 71-63 του ΓΑΣ Κομοτηνή, κάνοντας το 3-2 στη μεταξύ τους σειρά και παίρνοντας την άνοδο για τη Β’ Εθνική της νέας σεζόν. Ο γκαρντ των νικητών, Δούκας Γρούδος, μίλησε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε:

Για το αν είχαν στόχο την άνοδο: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Η ομάδα “χτίστηκε” απ’ την αρχή για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και εν τέλει να καταφέρει ν’ ανέβει κατηγορία και βήμα-βήμα να πάει όλο και ψηλότερα».




Για το αν δίκαια έφτασαν ΚΑΟΔ και Κομοτηνή στους τελικούς ανόδου: «Και η Κομοτηνή έχει μια πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα, δούλεψαν πάρα πολύ όλη τη χρονιά. Απ’ ό,τι φάνηκε και όλη τη χρονιά ήταν οι δύο ομάδες που ξεχώρισαν απ’ τις υπόλοιπες και δίκαια έφτασαν στη “μάχη” του τελικού μέχρι το τέλος».

Για το αήττητο εντός έδρας: «Ο ΚΑΟΔ έχει ιστορία, έχει πολλά χρόνια στο χώρο και έχει πρωταγωνιστήσει και σε ψηλότερες κατηγορίες. Εμείς που ήρθαμε εδώ σαν νέοι αθλητές μπήκαμε κατευθείαν στο κλίμα, είδαμε τους ανθρώπους με το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους για την ομάδα και τους στόχους που έχουν για να την επαναφέρουν στα «μεγάλα σαλόνια». Όλο αυτό σε εμπνέει και σού δίνει κίνητρο τουλάχιστον στην έδρα σου να είσαι όλο και καλύτερος και πολύ δυνατός. Δώσαμε κι εμείς μια υπόσχεση σαν ομάδα ότι θα κρατήσουμε την έδρα μας αλώβητη, ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, γιατί αυτό είναι το βασικό για να μπορέσεις να πρωταγωνιστήσεις».




Για την επόμενη μέρα στον ΚΑΟΔ: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι άνθρωποι εδώ έχουν δηλώσει, πέρα απ’ τη φετινή άνοδο, ότι θέλουν να κάνουν βήματα προς τα πάνω. Θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη Β’ Εθνική και στη συνέχεια να πάνε για κάτι περισσότερο. Κοιτάζουν ψηλά, αλλά δεν ξέρω τι χρονικό διάστημα έχουν βάλει. Υπάρχει «σπίθα», διάθεση, προσπαθούν να βοηθήσουν απ’ όλη την περιοχή, να πάρουν και τη στήριξη του κόσμου. Εφόσον αυτό είναι κάτι συλλογικό, νομίζω ότι θα πάει και καλά».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα