Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Καβάλα: «Πέθανε από εισρόφηση στην αγκαλιά της μητέρας του»

Κοινοποίηση

Καβάλα: «Πέθανε από αναρρόφηση στην αγκαλιά της μητέρας του»

Από εισρόφηση πέθανε το 20 ημερών βρέφος το πρωί του Σαββάτου στο Κρυονέρι Καβάλας, σύμφωνα με τον αδελφό της μητέρας που μόλις ενημερώθηκε για την τραγική είδηση έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας.




Όπως περιγράφει ο θείος του παιδιού, η μητέρα είπε στην οικογένειά της πως τάισε το βρέφος στις 6 το πρωί και ξάπλωσε για να κοιμηθεί έχοντας το αγοράκι στην αγκαλιά της.

«Δύο ώρες αργότερα, που ξύπνησε, ήταν νεκρό δίπλα της», αναφέρει στο protothema.gr ο αδελφός της μητέρας, μη μπορώντας να πιστέψει την ασύλληπτη τραγωδία. «Φώναζε και έτρεξε να βρει τον πατέρας μας. Όταν το πήρε στην αγκαλιά του, το μωρό ήταν παγωμένο και η αδελφή μου κατέρρευσε. Μας ενημέρωσαν ότι το μωρό έπαθε εισρόφηση στον ύπνο του», σημειώνει.




Το βρέφος ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αγνώστου πατρός. Η γυναίκα φιλοξενείται στο σπίτι των γονιών της στο Κρυονέρι Καβάλας και το βρέφος διακομίστηκε από εκεί χωρίς τις αισθήσεις του, στις 08:40, στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κρηνίδων.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα