Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Κέρδισε 112.000 ευρώ και το κράτησε μυστικό για ένα χρόνο από την οικογένειά του

Κοινοποίηση

Κέρδισε 112.000 ευρώ και το κράτησε μυστικό για ένα χρόνο από την οικογένειά του

Κέρδισε σε τηλεπαιχνίδι 112.000 ευρώ αλλά δεν το είπε στην οικογένειά του για έναν χρόνο. Το έμαθαν όταν προβλήθηκε το επεισόδιο!

Ένας νεαρός άνδρας, που κέρδισε το ποσό των 99.000 λιρών (περίπου 112.000 ευρώ) σε ένα τηλεπαιχνίδι – κουίζ του ITV, αποκάλυψε πώς κατάφερε να κρατήσει τα χρήματα «μυστικά» από την οικογένειά του για έναν ολόκληρο χρόνο.




Ο Daniel O’Halloran, από το Bebington του Wirral, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν πήγε σπίτι του με το τζακπότ μετά την εμφάνισή του στο 1% Club το 2022.

Το τηλεπαιχνίδι, το οποίο παρουσιάζει ο κωμικός Lee Mack, δοκιμάζει τη λογική και την κοινή λογική των διαγωνιζομένων του – με έναν τυχερό νικητή από τους 100 να φεύγει με μια μικρή… περιουσία.

Ο 24χρονος αρνήθηκε την ευκαιρία να φύγει με μόλις 10.000 λίρες και αντ’ αυτού τα ρίσκαρε όλα για το μεγάλο βραβείο.

Μιλώντας στην εφημερίδα Chester Standard, ο νεαρός εξήγησε πώς κράτησε το πραγματικό μέγεθος των κερδών του μυστικό από την οικογένειά του για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο -ενημέρωσε μόνο τη γιαγιά του για το μεγάλο κέρδος.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το επεισόδιο όπου ρίσκαρε για το μεγάλο βραβείο μαγνητοσκοπήθηκε στο Μάντσεστερ τον Ιούλιο του 2022, αλλά προβλήθηκε από το ITV στις 29 Απριλίου.




Το ήξερε μόνο η γιαγιά

Όλο αυτό το διάστημα ο μεγάλος νικητής δεν έλεγε λέξη για τον θρίαμβό του και η μόνη που το ήξερε ήταν η γιαγιά του, η οποία επίσης υποσχέθηκε να το κρατήσει μυστικό.

Όπως έγινε γωνστό, δεν είπε τίποτα σε κανέναν (εκτός από την γιαγιά του), για να κάνει έκπληξη στους γονείς του, βλέποντας από τηλεοράσεως το τελευταίο επεισόδιο.

Ο Ντάνιελ αισθάνεται χαρούμενος που έκανε περήφανη την οικογένειά του και τους υποσχέθηκε με τα χρήματα που κέρδισε να καλύψει όλα τα κόστη για να παρακολουθήσουν διάφορα φεστιβάλ όλοι μαζί.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα