Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη διάβαση των τρένων στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη διάβαση των τρένων στην Ξάνθη

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκάλεσαν το μεσημέρι της Πέμπτης (25/05) οι (για μια ακόμη φορά) κατεβασμένες μπάρες στη διάβαση των τρένων στην Ξάνθη, στον δρόμο προς τον Πετεινό. 

Οι μπάρες παρέμεναν κατεβασμένες, χωρίς να διέρχεται τρένο, με τους οδηγούς να σχηματίζουν μια μεγάλη ουρά, με την αναμονή και τον εκνευρισμό φυσικά να «χτυπούν» κόκκινο. 




Μετά από λίγη ώρα οι οδηγοί άρχισαν να διασχίζουν προσεκτικά τη διάβαση των τρένων, καθώς είχαν αντιληφθεί πως οι μπάρες συνέχιζαν να παραμένουν κατεβασμένες χωρίς να εμφανίζεται κάποιο τρένο.

Εκτός από το κυκλοφοριακό χάος που προκαλούν οι δυσλειτουργίες στις μπάρες των διαβάσεων, ορατός φυσικά παραμένει ο κίνδυνος πρόκλησης κάποιου ατυχήματος με νωπές ακόμη τη μνήμης από τη μεγάλη σιδηροδρομική τραγωδία που συντάραξε την χώρα. 




Άραγε πρέπει να χαθούν ανθρώπινες ζωές ή να προκληθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα για να δοθεί επιτέλους μια λύση στις μπάρες που δεν λειτουργούν σωστά, μιας και ως γνωστόν πρόκειται για ένα πρόβλημα που δεν παρατηρείται πρώτη φορά αλλά τείνει να μετατραπεί σε ρουτίνα για τους διερχόμενους οδηγούς που κάνουν χρήση των σιδηροδρομικών διαβάσεων της περιοχής. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα