Εκλογές 2023 – LIVE τα αποτελέσματα για την ΠΕ Ξάνθης

Εκλογές 2023 – LIVE τα αποτελέσματα για την ΠΕ Ξάνθης

Μάθετε πρώτοι στο XanthiNea.gr τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών στην ΠΕ Ξάνθης

Εκλογές 2023 αποτελέσματα LIVE - ΠΕ Ξάνθης: Οι εκλογές 2023 έφτασαν και η ώρα της ετυμηγορίας των πολιτών είναι γεγονός

Το XanthiNea.gr, πιστό στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση που παρέχει στους αναγνώστες του, θα μεταδώσει όλα τα αποτελέσματα των Εκλογών 2023 σε πραγματικό χρόνο, το βράδυ της Κυριακής 21ης Μαΐου. 

Στη «μάχη» της ψηφοφορίας μπήκε τις τελευταίες ημέρες η Ξάνθη με τις προετοιμασίες να είναι πυρετώδεις. Μέσα από το live blog του XanthiNea.gr θα μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα για την Ξάνθη αλλά και για όλη την επικράτεια με το που ανακοινωθούν τα πρώτα exit poll.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το πώς ψήφισε η Ξάνθη θα ανακοινωθούν με το κλείσιμο της κάλπης, ενώ λίγη ώρα αργότερα αναμένεται η πρώτη ενσωμάτωση, η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την επόμενη ημέρα στη χώρα.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και τη Δευτέρα (22/05/2023) με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων αλλά και έγκυρα στοιχεία για τους σταυρούς των υποψηφιών.

Εκλογές 2023 αποτελέσματα LIVE: ΠΕ Ξάνθης

Μέσα από την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, ο χάρτης είναι ήδη διαθέσιμος και από εκεί θα μπορεί οποιοσδήποτε να δει σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα της κάλπης, τόσο στην ΠΕ Ξάνθης, όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των εκλογών 2023 για την Ξάνθη και όλη την Ελλάδα ΕΔΩ

Η εκλογική αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 07:00 το πρωί και μόλις κλείσουν οι κάλπες στις 19:00, θα δημοσιευθεί το πρώτο, κοινό μεγάλο exit poll στα ελληνικά ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Το exit poll θα διεξαχθεί από κοινού από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων ALCO, MARC, METRON ANALYSIS, MRB HELLAS A.E., Pulse και GPO.

Το exit poll θα διενεργηθεί για λογαριασμό των καναλιών Mega (συνεργάζεται με τη Metron Analysis), Open (συνεργάζεται με την ΜRB), Star (συνεργάζεται με την GPO), Alpha (συνεργάζεται με την Alco), ΑΝΤ1 (συνεργάζεται με τη Marc) και ΣΚΑΪ (συνεργάζεται με την Pulse), ενώ στο κοινό exit poll θα συμμετέχει και το Action24.

Σύμφωνα με την SingularLogic μέσα σε μόλις 90 λεπτά από τη στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες, στις 20:30 θα έχουμε την πρώτη εκτίμηση.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال