Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έρχεται η «Μαύρη Σελήνη» – Σχετίζεται με την άνεση, την ασφάλεια και την απόλαυση

Κοινοποίηση

Έρχεται η «Μαύρη Σελήνη» - Σχετίζεται με την άνεση, την ασφάλεια και την απόλαυση

Κι η δική σου ζωή πιθανότατα έχει γεμίσει με καθήκοντα και υποχρεώσεις, αλλά καθώς πλησιάζει η επόμενη νέα σελήνη, τα πράγματα τελικά παίρνουν μια τροπή προς το καλύτερο.

Στην πραγματικότητα, καθώς ο Ήλιος και η Σελήνη ενώνονται στο σταθερό ζώδιο της γης του Ταύρου αυτόν τον μήνα, θα βάλεις επιτέλους προτεραιότητα στη δική σου άνεση, ικανοποίηση και ευχαρίστηση.




Τι είναι η Μαύρη Σελήνη;

Η Μαύρη Σελήνη έχει πολλές διαφορετικές έννοιες. Αυτή είναι μία από τις τέσσερις πανσελήνους κατά την περίοδο της άνοιξης, κάτι που είναι αρκετά ασυνήθιστο και λαμβάνει χώρα μόνο μία φορά κάθε 33 μήνες. Είναι επίσης μια ιδανική στιγμή για να θέσεις κάποιες προθέσεις-στόχους, καθώς σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου σεληνιακού κύκλου.

Η επόμενη Μαύρη Σελήνη θα συμβεί στις 19 Μαΐου στις 18:54, όταν ο Ήλιος και η Σελήνη θα ενωθούν στις 28 μοίρες του Ταύρου, φέρνοντας νέα ξεκινήματα στον οίκο που κυβερνά ο Ταύρος στον γενέθλιο χάρτη όλων.




Δεδομένου ότι αυτή η νέα σελήνη κυβερνάται από την Αφροδίτη στον Καρκίνο, όλοι θα νιώσουν μια έντονη επιθυμία να δώσουν προτεραιότητα όχι μόνο στις υλικές τους ανάγκες, αλλά και στις συναισθηματικές τους ανάγκες. Τώρα είναι η ώρα να εστιάσεις τις προσπάθειές σου για όσα θα σε κάνουν να νιώθεις περισσότερο ασφαλής ενώ παράλληλα θα πρέπει να ακούσεις τι σου λέει η διαίσθησή σου ότι χρειάζεσαι σε ενστικτώδες επίπεδο.

Εάν αισθάνεσαι ασταθής λόγω του ανάδρομου Ερμή, αυτή η νέα Σελήνη είναι βέβαιο ότι θα σηματοδοτήσει μια σημαντική στιγμή διαύγειας, ειδικά στην περιοχή του χάρτη σου που κυριαρχεί ο Ταύρος. Απλώς φρόντισε να μην δίνεις υπερβολική προσοχή στην υλική πλευρά της ζωής ώστε να χάσεις από πού προέρχεται πραγματικά η ασφάλεια, δηλαδή από μέσα σου.




Αυτή η νέα Σελήνη είναι η τέλεια στιγμή για να θέσετε προθέσεις γύρω από αξίες, περιουσιακά στοιχεία και πόρους – οποιοδήποτε από τα απαραίτητα που κάνουν τη ζωή πιο απλή.

Αυτή είναι μια τυχερή μέρα για να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στα οικονομικά σου, για να βεβαιωθείς ότι όχι μόνο έχεις τα χρήματα για να καλομάθεις τον εαυτό σου, αλλά και να του παρέχεις τη σταθερότητα που χρειάζεται τα επόμενα χρόνια.

Αξίζεις να νιώθεις ότι σε φροντίζουν και αυτή η Σελήνη είναι μια υπενθύμιση ότι δεν ζητάς πάρα πολλά για να νιώθεις και ασφάλεια.

Πηγή: Savoir Ville

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα