Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με αμείωτο ρυθμό τα τροχαία στη Βουλγαροκτόνου – Ζητούν λύση οι κάτοικοι

Κοινοποίηση

Με αμείωτο ρυθμό τα τροχαία στη Βουλγαροκτόνου – Ζητούν λύση οι κάτοικοι

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα τροχαία ατυχήματα στη συμβολή των οδών 12 Αποστόλων και Βουλγαροκτόνου, στην Ξάνθη. 




Μόλις πριν από λίγα 24ωρα σημειώθηκε ένα ακόμη τροχαίο, ευτυχώς μόνο υλικών ζημιών ωστόσο όπως έσπευσαν να επισημάνουν οι κάτοικοι της περιοχής το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τρία ατυχήματα στο ίδιο σημείο. 

Μάλιστα, οι κάτοικοι εμφατικά επισημαίνουν πως δεν υπάρχει και ο καθρέφτης που βρισκόταν στο επίμαχο σημείο, και παρά τις επισημάνσεις τους προς τους αρμόδιους δεν έχει δοθεί λύση εδώ και μήνες. 




Πρόκειται για μια περιοχή η οποία προκαλεί διαρκώς σύγχυση σε αρκετούς οδηγούς, και στην οποία δυστυχώς τα ατυχήματα αποτελούν ρουτίνα. 

«Βουλγαροκτόνου και 12 Αποστολών στη διασταύρωση, λείπει ο καθρέφτης εδώ και κάνα μήνα τουλάχιστον. Τις τελευταίες δυο μέρες είδα δυο τρακαρίσματα. Κάντε κάτι» τονίζει κάτοικος της περιοχής σε ανάρτηση στην ομάδα Στραβά και Ανάποδα. 

Στην ίδια ομάδα μια άλλη κάτοικος υπογραμμίζει εμφατικά: 

«Βουλγαροκτόνου και Δώδεκα Αποστόλων, κλασικά άλλη μια παραβίαση STOP. Ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές. 

Ένα γερό τρακάρισμα, με άπειρα λάδια στην άσφαλτο, πολύ επικίνδυνα και για τους μοτοσικλετιστές που περνούν από το συγκεκριμένο δρόμο. 




Εκτός από τον άτυχο νεαρό οδηγό, που έγινε το αμάξι του ολίγον θερινό, ενώ δεν έφταιγε σε τίποτα, αυτός που έκανε την παραβίαση του STOP, χτύπησε και όχημα σταθμευμένο κανονικά. 

Ευτυχώς δεν υπήρχε κάποιος πεζός εκείνη την ώρα, στο συγκεκριμένο σημείο. Κάθε μέρα σχεδόν, τα ίδια.  Ορατότητα μηδέν, λόγω των παρκαρισμένων οχημάτων αριστερά επί της Βουλγαροκτόνου και μεγάλη ανευθυνότητα των οδηγών. Δρόμος καρμανιόλα. Κάνεις τον σταυρό σου και περνάς». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα