Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Μίνι ζούγκλα στον ποδηλατόδρομο προς τις Φοιτητικές Εστίες

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Μίνι ζούγκλα στον ποδηλατόδρομο προς τις Φοιτητικές Εστίες


Εικόνες
που σίγουρα δεν τιμούν κανέναν συναντούν εδώ και ημέρες οι φοιτητές, οι ποδηλάτες αλλά και οι περιπατητές που χρησιμοποιούν τον ποδηλατόδρομο που οδηγεί προς τις Φοιτητικές Εστίες, στην Ξάνθη. 




Χόρτα που έχουν μετατραπεί σε θηρία, καθώς και πλήθος σκουπιδιών που πετούν ανεξέλεγκτα οι διερχόμενοι οδηγοί συνθέτουν το σκηνικό που επικρατεί σε έναν από τους ελάχιστους ποδηλατόδρομους που διαθέτει η Ξάνθη.  

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ο ποδηλατόδρομος που οδηγεί προς τις Φοιτητικές Εστίες παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Στην Ξάνθη άλλωστε πρέπει πρώτα να παραπονεθούν δεκάδες πολίτες για ένα θέμα και μετά να δοθεί λύση (αν δοθεί και ποτέ). 

Η πόλη άλλωστε δεν μπορεί σίγουρα να χαρακτηριστεί φιλική προς τους ποδηλάτες, ενώ μετά βίας πλέον χαρακτηρίζεται ως φιλική προς τους κατοίκους γενικά. 

Δρόμοι γεμάτοι λακκούβες, πεζοδρόμια που έχουν πλυθούν εδώ και χρόνια, κάδοι απορριμμάτων που ζέχνουν και μια εικόνα γενικότερης εγκατάλειψης αλλά και αδιαφορίας, αποτελούν – δυστυχώς – την καθημερινότητα που βιώνει ο μέσος πολίτης στην Ξάνθη. 




Την ίδια στιγμή γειτονικές πόλεις κάνουν άλματα προόδου και ανάπτυξης! 

Αν σκεφτούμε μάλιστα ότι τους ποδηλάτες τους θυμόμαστε μόνο την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, τα αδέσποτα μόνο την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων, τότε το μόνο που μας σώζει είναι να υπάρχει τουλάχιστον μια Παγκόσμια Ημέρα Χόρτων.  

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα