Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νυχτερινό ρεύμα: Σε ισχύ το θερινό ωράριο, δείτε εάν το δικαιούστε

Κοινοποίηση

Νυχτερινό ρεύμα: Σε ισχύ το θερινό ωράριο, δείτε εάν το δικαιούστε

Την περίοδο εφαρμογής του φετινού θερινού νυχτερινού ωραρίου ρεύματος ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. Οι καταναλωτές που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα αυτό, μπορούν να απευθύνονται στον προμηθευτή τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, το νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο για τη θερινή περίοδο θα είναι σε ισχύ από την 1η Μαΐου μέχρι την 31η Οκτωβρίου με συνεχές ωράριο από 23:00 έως 07:00 καθημερινά.




Οι καταναλωτές, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να προχωρήσουν στη διακριτή χρέωση της κατανάλωσης σε δύο χρονικές ζώνες, τη ζώνη κανονικής χρέωσης (ημερήσια ζώνη) και τη ζώνη μειωμένης χρέωσης (νυκτερινή ζώνη).

Επίσης, ο ΔΕΔΔΗΕ διευκρινίζει ότι «τα τιμολόγια χρέωσης της ζώνης κανονικής χρέωσης και της ζώνης μειωμένης χρέωσης καθορίζονται από τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας».

Μάλιστα, η σχετική αίτηση για το νυχτερινό τιμολόγιο μπορεί να υποβληθεί, εφόσον το τιμολόγιο ρεύματος εκδίδεται στο όνομα του ενδιαφερόμενου.

Η διαδικασία υποβολής της αίτησης γίνεται με δύο τρόπους:

-Μέσα από την εφαρμογή εξυπηρέτησης του ΔΕΔΔΗΕ – Πατήστε ΕΔΩ




-Τηλεφωνικά στο 800 400 4000.

Σε κάθε περίπτωση, για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον πάροχό σας για να τσεκάρετε εάν έχετε την υπηρεσία.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα