Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα και με μια σακούλα ναρκωτικά

Κοινοποίηση

Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα και με μια σακούλα ναρκωτικά

Συνελήφθη την 30-4-2023 το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ επιπλέον βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,45 γραμμαρίων. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.




Συνελήφθη βραδινές ώρες της 1/2-5-2023 στην Επαρχιακή οδό Δράμας – Αμφίπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης ενώ επιπλέον βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Κλοπές στην Καβάλα

Συνελήφθη την 29-4-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας αλλοδαπός, διότι νωρίτερα δρώντας από κοινού με ημεδαπό συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται, διέρρηξαν στην πόλη της Καβάλας ένα διαμέρισμα αφαιρώντας από το εσωτερικό του ένα ρολόι χειρός, ενώ ακολούθως εισήλθαν σε ανασφάλιστη οικία χωρίς να αφαιρέσουν κάτι από το εσωτερικό της. Στην κατοχή του αλλοδαπού δράστη βρέθηκε το ανωτέρω ρολόι, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας. 




Συνελήφθη την 30-4-2023 το πρωί, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ορφανού ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε, να εκτελεί οικοδομικές εργασίες σε οικία, κατ΄ εντολή του ημεδαπού δράστη – ιδιοκτήτη, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας της αρμόδιας αρχής. 

Έκοβαν δέντρο και τους συνέλαβαν

Συνελήφθησαν την 30-4-2023 το πρωί σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας δύο ημεδαποί, διότι εντοπίσθηκαν ο ένας δράστης   να έχει προβεί στην κοπή δέντρου που βρισκόταν σε κοινόχρηστο χώρο επιχείρησης, κατ΄ εντολή του δεύτερου δράστη ιδιοκτήτη, στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας της αρμόδιας αρχής. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα