Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολική συστράτευση στην Ξάνθη για τη μεγάλη επιστροφή του ΑΟΞ

Κοινοποίηση

Ολική συστράτευση στη Ξάνθη για τη μεγάλη επιστροφή του ΑΟΞ

Μετά την παρέμβαση του Χρήστου Πανόπουλου αλλά και την εγγραφή του Βασίλη Τοροσίδη ως μέλος του ΑΟΞ, και ο Γιάννης Παπαδημητρίου αλλά και ο Νίκος Κεχαγιάς έδειξαν εμπράκτως τη στήριξή τους στη νέα προσπάθειας που ξεκίνησε ο ιστορικός Σύλλογος της Θράκης. Ακολούθησε και ο Άρης Πιαλόγλου που επίσης ολοκλήρωσε την εγγραφή του στον ΑΟΞ. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΑΟΞ: 

«”Oh Captain , my Captain.”




Ο Νίκος Κεχαγιάς , από το 1988 στον σύλλογο και με συνολικά 437 συμμετοχές σε Α, Β Εθνική , Κύπελλο Ελλάδας και Ευρώπη αποτελεί τον ρέκορντμαν σε όλη την ποδοσφαιρική μας ιστορία. 

Ακολούθως υπηρέτησε τον σύλλογο ως προπονητής σε σπουδαίες στιγμές μπαίνοντας μπροστά στα δύσκολα, το 2009 και το 2014 όταν παίζαμε την σωτηρία μας σε Καυταντζόγλειο και Χαριλάου αντίστοιχα. Επίσης στις ακαδημίες με πλούσιο έργο ως τεχνικός διευθυντής ενώ η χάρη του έφτασε μέχρι και τα Εθνικά μας συγκροτήματα.

Η ΞΑΝΘΗ τον έχει ανάγκη και είναι ΕΔΩ ως ο απόλυτος σύνδεσμος της παλιάς καλής εποχής με το σήμερα». 

Ολική συστράτευση στη Ξάνθη για τη μεγάλη επιστροφή του ΑΟΞ

«Ο αρχηγός ! 15 χρόνια επαγγελματίας αθλητής, όλα στην Ξάνθη , με πέντε διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Αντρών. Από το 2010 άλλη μια δεκαετία ως τεχνικός διευθυντής του συλλόγου , σε διοικητικό πόστο. Συνολικά 25 έτη . Μια ζωή Ξάνθη, μια ζωή ΑΟΞ, στον απόλυτο βαθμό. 




Έβαλε και ο ίδιος του την υπογραφή στην αίτηση που τον προσθέτει στα μέλη του αγαπημένου μας συλλόγου. 

6-9 τα απόγευμα , Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή , οι αιτήσεις μελών στο κατάστημα “ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ 82” στο γήπεδο μας».

Ολική συστράτευση στη Ξάνθη για τη μεγάλη επιστροφή του ΑΟΞ

«1987-1991 υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στον ΑΟΞ που τότε προέδρευε ο Θόδωρος Κοκκάλας. Το 1991 ήταν ο νεαρότερος πρόεδρος της Α! Εθνικής στον συνεταιρισμό της -τότε- ΕΠΑΕ. Το 2020 όταν και αποχώρησε – με ένα διάλειμμα την τετραετία 2000-2004 όταν τον αντικατέστησε ο επίσης Ξανθιώτης Γιώργος Γκιρτζίκης μετέπειτα πρόεδρος της ΕΠΟ – ήταν πλέον ο μεγαλύτερος σε ηλικία πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα. Το ” άγρυπνο μάτι και αυτί” του Χρήστου Πανόπουλου και του οργανισμού ΑΟΞ στις συνεδριάσεις των ομοσπονδιών , έχοντας τον απεριόριστο σεβασμό του συνόλου των ιδιοκτητών και παραγόντων του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Από σήμερα ο τέως πρόεδρος έγινε μέλος του ΑΟΞ. Οι συμβουλές του θα είναι πάντα χρηστικές για τον σύλλογο!».
Ολική συστράτευση στην Ξάνθη για τη μεγάλη επιστροφή του ΑΟΞ

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα