Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Διοργάνωση Παγκόσμιου Συνεδρίου 25-29 Μαΐου 2023 στην Αλεξανδρούπολη

Κοινοποίηση

Διοργάνωση Παγκόσμιου Συνεδρίου 25-29 Μαΐου 2023 στην Αλεξανδρούπολη

Το Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνει από 25 έως 29 Μαΐου 2023 στην Αλεξανδρούπολη, στο ξενοδοχείο Αστέρας, παγκόσμιο συνέδριο με θέμα «Βιολογία Συστημάτων: σύνδεση της Επιγενετικής με την Ασθένεια και την Ανάπτυξη του Ανθρώπου» (“Systems biology: Linking chromatin and epigenetics to disease and development”(https://meetings.embo.org/event/23-sys-biology)




Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα  του Ευρωπαϊκού Οργανισμού́ Μοριακής Βιολογίας (ΕΜΒΟ), του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής (ΤΜΒΓ), και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. 

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Μοριακής Βιολογίας (ΕΜΒΟ) είναι ο πλέον αναγνωρίσιμος παγκοσμίως οργανισμός στις Βιοεπιστήμες και αποτελεί  μεγάλη τιμή για το ΔΠΘ και για το Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής (ΤΜΒΓ), η πρώτη φορά της διοργάνωσης  να συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση του εορτασμού των 50 χρόνων  από́ την ίδρυση του Πανεπιστημίου μας.




Τα συνέδρια που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του ΕΜΒΟ είναι ιδιαίτερα φημισμένα και υψηλού κύρους και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της παγκόσμιας ερευνητικής κοινότητας. 

Στο συγκεκριμένο  συνέδριο θα παρουσιαστούν οι εισηγήσεις κορυφαίων ερευνητών, παγκοσμίου κύρους και ακτινοβολίας, και θα το παρακολουθήσουν διά ζώσης σύνεδροι από δεκάδες χώρες όλου του κόσμου.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα