Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Κόλλησε το βιβλιάριο πάνω στο σκυλί και το πέταξε στον δρόμο

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Κόλλησε το βιβλιάριο πάνω στο σκυλί και το πέταξε στον δρόμο

Αντιμέτωποι με κωμικοτραγικές καταστάσεις ήρθαν για μια ακόμη φορά οι φιλόζωοι στην Ξάνθη, που εντόπισαν ένα νέο αδέσποτο σκυλί να περιφέρεται στην περιοχή.

Το άτυχο ζώο είχε μόλις εγκαταλειφθεί ενώ ο ιδιοκτήτης του, πριν το πετάξει στο δρόμο, φρόντισε ώστε να κολλήσει πάνω του το βιβλιάριο του και να αφήσει ένα σημείο γράφοντας πως πρόκειται για ένα καλό σκυλί, το οποίο εγκαταλείπει λόγω των παιδιών του. 

«Πως να το αντιμετωπίσουμε αυτό; Από την μια θέλαμε να κλάψουμε για το πρησμένο με γάλα στήθος της και τα γεμάτα απορία ματάκια της και από την άλλη να γελάσουμε με τον τρόπο της εγκατάλειψης. Οδηγίες προς τους επόμενους είναι, πως να εγκαταλείψουν τον καλύτερο τους φίλο. Κολλάτε το βιβλιάριο στο ζώο με περιγραφή του χαρακτήρα καλό ή κακό, και το λόγο που το εγκαταλείπετε. Άμα είσαι καλός άνθρωπος πάνω από όλα» σημειώνουν σε μια δεικτική ανακοίνωσή τους τα Αδεσποτούλια Ξάνθης που μάζεψαν το άτυχο ζώο από το δρόμο, το βάπτισαν Δανάη και ζητούν τη βοήθεια του κόσμου για τα έξοδα στείρωσης και τις απαραίτητες εξετάσεις που πρέπει να υποβληθεί το σκυλί. 




Τρόποι που μπορεί κανείς να βοηθήσει τα Αδεσποτούλια:

Τράπεζα Πειραιώς 

GR 67 0172 3520 0053 5209 5511 041 

PayPal angelsgardenxanthi@gmail.com

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα