Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πολ Ευμορφίδης: Άμα δεν μπει βοσκός στη Βουλή, δεν θα σταματήσω

Κοινοποίηση

Πολ Ευμορφίδης: Άμα δεν μπει βοσκός στη Βουλή, δεν θα σταματήσω

Την απόφαση του Αρείου Πάγου να κρατήσει εκτός εκλογών το κίνημα «Ευ-κίνηση», μίλησε ο ιδρυτής του και επιχειρηματίας, Πολ Ευμορφίδης.




Ο ιδιοκτήτης της Coco Mat, μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι «Ένα μήνυμα θέλω να στείλω: άμα δεν μπει βοσκός στη Βουλή, δεν θα σταματήσω», προαναγγέλλοντας έτσι τις προθέσεις τους για την επόμενη εκλογική «μάχη», η οποία σε περίπτωση που χρειαστεί, θα γίνει στις 2 Ιουλίου.

«Δεχόμαστε αήθεις επιθέσεις τα τελευταία 34 χρόνια που υπάρχουμε σαν εταιρεία αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Είμαστε βουνά και τα βουνά είναι μαθημένα από τα χιόνια. Πέντε να μας ρίξουν, έξι θα σηκωθούμε και αυτό με κάνει πιο δυνατό, δηλαδή ότι κάποιος χωρίς λόγο βάζει τρικλοποδιές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας για την κίνηση του Ανώτατου Δικαστηρίου.




«Έχω ατελείωτο πάθος και πολλή δύναμη. Όλο μου το είναι ανήκει σε αυτούς τους ανθρώπους», συμπλήρωσε σχετικά ο Πολ Ευμορφίδης. Πρόσθεσε πως στόχος τους είναι το επάγγελμα του πολιτικού να μην είναι κλειστό.

«Είναι μία κάστα και επειδή οι υποψήφιοι βουλευτές μας ήταν άνθρωποι της εργασίας, ενθουσιάστηκαν για να παρουσιάσουν τις απόψεις τους», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα