Σαμπιχά: Δεν θα γίνουμε συνεργοί στα προεκλογικά παιχνίδια στο Δροσερό

Σαμπιχά: Δεν θα γίνουμε συνεργοί στα προεκλογικά παιχνίδια στο Δροσερό

Δήλωση Σαμπιχά Σουλεϊμάν, Προέδρου Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Ρομά, Δροσερού Ξάνθης, ΕΛΠΙΔΑ
.

Όσες και όσοι διαδίδουν εκ του πονηρού, ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών στο Δήμο Ξάνθης, τη στράτευσή μου υπέρ οποιασδήποτε Δημοτικής Παράταξης, διακινούν χωρίς τη συγκατάθεσή μου ψευδείς πληροφορίες που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα. 

Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ εξυπηρετεί αποκλειστικά τους σκοπούς ίδρυσης και λειτουργίας του που αφορούν τα θεμελιώδη δικαιώματα για ισότιμη ένταξη των μελών του οικισμού μας στην ελληνική κοινωνία και την άρση των ανισοτήτων που εμποδίζουν την πρόσβασή μας στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην παροχή υπηρεσιών υγείας. Δεν θα γίνουμε συνεργοί στους παρασκηνιακούς σχεδιασμούς και τα προεκλογικά παιχνίδια. 

Αντιθέτως, δηλώνουμε για μια ακόμη φορά την εναντίωσή μας σε πρακτικές συναλλαγής και παραπλανητικών υποσχέσεων με στόχο τον επηρεασμό των ψηφοφόρων. 

Ο Σύλλογος είναι ανοιχτός σε διάλογο με όλες τις παρατάξεις σε διαφανείς συναντήσεις, για να συζητήσουμε τα καίρια προβλήματα που βαραίνουν τον οικισμό μας. 

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών ΡΟΜ  Δροσερού Ξάνθης, 

«Η ΕΛΠΙΔΑ»           

Σαμπιχά: Δεν θα γίνουμε συνεργοί στα προεκλογικά παιχνίδια στο Δροσερό

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال