Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συναγερμός στην Ξάνθη: Εξαφανίστηκε 49χρονη εδώ και μία εβδομάδα

Κοινοποίηση

Συναγερμός στην Ξάνθη: Εξαφανίστηκε 49χρονη εδώ και μία εβδομάδα

Εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κύρνου Ξάνθης, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας 15 Μαΐου, η 49χρονη Ανιφέ Κιαζήμ Ογλού. 




Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της σήμερα, 22 Μαΐου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. 

Η αγνοούμενη έχει ύψος 1.54 μ., ζυγίζει 110 κλά, έχει μακριά ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε λουλουδάτο παντελόνι, καφέ μακρυμάνικη μπλούζα, καφέ ζακέτα, πορτοκαλί μαντήλα και κόκκινες παντόφλες. 




Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Συναγερμός στην Ξάνθη: Εξαφανίστηκε 49χρονη εδώ και μία εβδομάδα

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα