Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΣΠΕΕΞ με τον τέως ΥΕΘΑ Ναύαρχο εα Ευάγγελο Αποστολάκη

Κοινοποίηση

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΣΠΕΕΞ με τον τέως ΥΕΘΑ Ναύαρχο εα Ευάγγελο Αποστολάκη

Την Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023, ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσής μας, μετά από πρόσκληση της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας κας Μπέτυ (Ελισάβετ) Σκούφα και του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.), μετέβηκε στο Λιτόχωρο, όπου συμμετείχε σε συνάντηση με τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τέως ΥΕΘΑ Ναύαρχο εα Ευάγγελο Αποστολάκη.




Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, με κυριότερα τα προβλήματα της στέγασης, της έλλειψης βρεφονηπιακών σταθμών, των μετακινήσεων, των μεταθέσεων μετά την 25ετή υπηρεσία, του συνταξιοδοτικού των ΕΠΟΠ, της απόλυσης των ΟΒΑ, του μισθολογικού των Αξιωματικών εξ’ ΕΜΘ και της πρόσφατης απαράδεκτης και προσβλητικής ΚΥΑ αποζημίωσης της νυκτερινής εργασίας.

Ο κος υπουργός, βαθιά γνώστης των θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό των ΕΔ, διαβεβαίωσε ότι οι προσπάθειες και η κατεύθυνση των δυνάμεών του θα στοχεύουν στην επίλυση αυτών, από όποια θέση κι αν βρίσκεται μετά την 21η Μαΐου 2023, με τη συνδρομή των εκπροσώπων των στρατιωτικών.

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΣΠΕΕΞ με τον τέως ΥΕΘΑ Ναύαρχο εα Ευάγγελο Αποστολάκη

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα