Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο και πέθανε

Κοινοποίηση

Συνελήφθη ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο και πέθανε


Εκτός ελέγχου
κινδυνεύει να βρεθεί η κατάσταση έξω από το νοσοκομείο της Άρτας με τους συγγενείς της μητέρας του 5,5 μηνών κοριτσιού, που έχασε τη ζωή του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του 37χρονου πατέρα του, να απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν επειδή ξέχασε το παιδί στο ΙΧ.

Ο 37χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ, συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.  Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές, λιποθύμησε στο άκουσμα του θανάτου του παιδιού του. 

Πώς αποκαλύφθηκε η τραγωδία

Oι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας έφτασε στη δουλειά του, πάρκαρε το όχημα χωρίς να συνειδητοποιεί  ότι στο πίσω κάθισμα ήταν το παιδί του, το κλείδωσε και στη συνέχεια πήρε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο για να συνεχίσει στη δουλειά του.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα έφτασε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να παραλάβει το παιδί, δεν το βρήκε και κάλεσε τον σύζυγό της για να μάθει τι είχε συμβεί.

Με το αγωνιώδες τηλεφώνημα της μητέρας,  ο πατέρας συνειδητοποίησε τι είχε γίνει,  έτρεξε στο αυτοκίνητό του βρήκε το κοριτσάκι αναίσθητο με αφρούς στο στόμα, δεμένο στο ειδικό παιδικό καθισματάκι. 

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε μετά τις 3 το μεσημέρι στο νοσοκομείο από τον πατέρα, όπου έγιναν προσπάθειες για ανάνηψη από τους γιατρούς οι οποίες όμως αποδείχθηκαν μάταιες καθώς το βρέφος είχε καταλήξει 

Η μητέρα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση στο νοσοκομείο, μη μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Στο πλευρό του ζευγαριού συγγενείς και συνάδελφοι

Προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη, αλλά κυρίως για το πώς μπορεί ένας πατέρας να ξέχασε επί τόσες ώρες πως είχε στο αυτοκίνητο το παιδί του, διενεργεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο της Άρτας βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του ζευγαριού, προσπαθώντας να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους γονείς.

protothema.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα