Σπουδαίες διακρίσεις για την ταινία «Είμαστε Εσύ» του 10ου Δημοτικού Ξάνθης

Σπουδαίες διακρίσεις για την ταινία «Είμαστε Εσύ» του 10ου Δημοτικού Ξάνθης

Δύο σπουδαίες διακρίσεις κατάφερε να αποσπάσει η ταινία «Είμαστε Εσύ» του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης. 

Σε σχετική ενημέρωση αναφέρονται τα εξής: 

ΤΗΝ 1η ΚΑΙ 3η ΘΕΣΗ ΕΛΑΒΕ ΤΟ 10ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΑΙΝΙΩΝ

Σε ένα διαγωνισμό που ακόμη και η συμμετοχή αποτελεί "διάκριση", η ταινία του Μουσικού μας Παύλου Βάκαλου με τους μαθητές /τριες της Στ τάξης  «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΥ» πήρε τη τρίτη θέση !

3ο Βραβείο τεκμηρίωσης:«Είμαστε εσύ» - 10ο Δημοτικό Σχολείο ΞΑΝΘΗΣ


Στο δε διαγωνισμό αφίσας η σχετική αφίσα, πήρε την πρώτη θέση !

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΦΙΣΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

1ο Βραβείο, ισοτίμως:  10ο Δημ. Σχολείο Ξάνθης (για την ταινία «Είμαστε εσύ») ! και

2ο Δημ. Σχολείο Πυλαίας (για την ταινία «Μια νύχτα στο μουσείο»)

Σπουδαίες διακρίσεις για την ταινία «Είμαστε Εσύ» του 10ου Δημοτικού Ξάνθης

ΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΌΨΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΑΝ ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ (στο διαθέσιμο σχολικό χρόνο, χωρίς εξωτερική χρηματοδότηση και επαγγελματική συνδρομή) ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΑΠΟΚΤΑ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!

Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους ανακοινώνει τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού. 204 ταινίες υποβλήθηκαν συνολικά και αξιολογήθηκαν από την Επιτροπή αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια που περιγράφονται στην προκήρυξη του διαγωνισμού. 

Η επιτροπή συγχαίρει όλους και όλες (εκπαιδευτικούς, μαθητές/τριες και όσους/ες συνέβαλαν), είτε διακρίθηκαν είτε όχι, για τις εξαιρετικές δημιουργίες που υπέβαλαν. Είμαστε σίγουροι ότι πίσω από κάθε δημιουργία κρύβεται ένα υπέροχο και δημιουργικό κινηματογραφικό ταξίδι, στο οποίο με "εργαλείο" τους κώδικες και τη γλώσσα του κινηματογράφου, ανακαλύψατε πολλά για τους εαυτούς σας και τον κόσμο που σας περιβάλλει.

Όσα σχολεία δε διακρίθηκαν θα λάβουν (ψηφιακά) ως τη λήξη του σχολικού έτους επαίνους για τους μαθητές και βεβαιώσεις για τους εκπαιδευτικούς.

Θα ακολουθήσει νέο μήνυμα για την φετινή εκδήλωση βράβευσης, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα.

Με εκτίμηση

Οργανωτική Επιτροπή

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال