Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Στην Ξάνθη το αυτοκίνητο του Google Street View [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Στην Ξάνθη το αυτοκίνητο του Google Street View [ΦΩΤΟ]


Στους δρόμους της Ξάνθης
επέστρεψε το αυτοκίνητου του Google Street View, που σαρώνει την περιοχή προκειμένου να αναβαθμίσει με νέες φωτογραφίες την γνωστή πλατφόρμα της Google. 




Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από την κάμερα του XanthiNea.gr το πρωί της Παρασκευής (05/05) σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, καταγράφοντας νέες εικόνες των δρόμων και παρέχοντας μια πιο ακριβή και «σύγχρονη» απεικόνιση της πόλης στις εφαρμογές Google Maps και Google Earth.

Μάλιστα, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις εξορμήσεις, η καταγραφή δεν αφορά μόνο την πόλη της Ξάνθης αλλά επεκτείνεται στο σύνολο των οικισμών. Παρά το γεγονός ότι καταγράφονται τα πάντα, η Google θολώνει πρόσωπα και πινακίδες αυτοκινήτων πριν αναρτηθούν στην εφαρμογή της. 




Το Google Street View λειτουργεί σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη και παρέχει απεικόνιση των δρόμων σε 87 χώρες του κόσμου. Είναι διαθέσιμο σε υπολογιστές και φορητές συσκευές, καθώς και στο Google Earth.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα