Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η καρδιά του πιάνου χτυπά στην Ξάνθη από 3 έως και 9 Ιουλίου

Κοινοποίηση

Η καρδιά του πιάνου χτυπά στην Ξάνθη από 3 έως και 9 Ιουλίου

Το Διεθνές Θερινό Ινστιτούτο Πιάνου σας καλωσορίζει και φέτος στην Ξάνθη.

Σε συνεργασία με την Φιλοπρόοδο Ένωση Ξάνθης, την Περιφέρεια και τον Δήμο Ξάνθης, το Piano Plus Festival πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στην Ξάνθη.




Όπως κάθε χρόνο, συμμετέχοντες μαθητές και φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχτούν και να ανταλλάξουν μουσικές ιδέες με κορυφαίους καλλιτέχνες που φιλοξενεί το Θερινό Ινστιτούτο. Το κοινό θα απολαύσει επτά μοναδικά ρεσιτάλ πιάνου και master classes από διακεκριμένους πιανίστες αλλά και νέους, εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες που έρχονται κάθε χρόνο για να διευρύνουν τις μουσικές τους γνώσεις.

Οι εγγραφές στο Ινστιτούτο θα γίνονται στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο  Ξάνθης, έως τις 10 Μαΐου 2023.

Πληροφορίες για τις εγγραφές και το πρόγραμμα του Διεθνές Θερινού Ινστιτούτου Πιάνου μπορείτε να το δείτε στο: http://www.pianoplusfestival.gr/




Το Θερινό Ινστιτούτο Πιάνου

Το Piano Plus Festival σας καλωσορίζει στο δέκατο Θερινό Ινστιτούτο Πιάνου για σπουδαστές ωδείων, φοιτητές ανωτάτων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και νέους πιανίστες. Τα σεμινάρια διοργανώνονται με την υποστήριξη της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Μέσων του Ιονίου Πανεπιστημίου. Όλες οι δραστηριότητες του Ινστιτούτου καθώς και οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Ξάνθης.

Η καρδιά του πιάνου χτυπά στην Ξάνθη από 3 έως και 9 Ιουλίου

Όλα τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο κτήριο Μάνος Χατζιδάκις στο πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης καθώς και το Δημοτικό Ωδείο Ξάνθης.




Στόχος του Θερινού Ινστιτούτου Πιάνου είναι να φέρει κοντά σημαίνοντες καλλιτέχνες από Ελληνικά και διεθνή μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα ώστε να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με σπουδαστές και πιανίστες από όλο τον κόσμο. Το θερινό Ινστιτούτο Πιάνου είναι μια μοναδική μουσική εμπειρία για τους καλλιτέχνες, το κοινό και φυσικά τους συμμετέχοντες! Η μουσική αυτή εβδομάδα είναι γεμάτη από συναυλίες, special events, επισκέψεις σε ιστορικά μνημεία και μουσεία της παλαιάς πόλης, εκδρομές   και φυσικά πολύ διασκέδαση!

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα