Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τσίπρας στο TikTok: “Καλύτερα σφηνάκι παρά τον Μητσοτάκη” [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση

Τσίπρας στο TikTok: "Καλύτερα σφηνάκι παρά τον Μητσοτάκη" [Βίντεο]

Με χιουμοριστική διάθεση σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας το Youth Pass που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους νέους.




Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα 15ο ευρώ που δόθηκαν σε νέους από 18 ετών και πάνω για ψυχαγωγία και πολιτισμό και γνωστοποίησε πως “είμαστε σε θέση να μπορούμε να πούμε ότι θα δίνουμε ένα τέτοιο εργαλείο σε κάθε νέο όταν θα ενηλικιώνεται ώστε να μπορεί να το δαπανήσει σε ένα ταξίδι κλπ”.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας, με βίντεο που ανάρτησε στο TikTok θυμήθηκε το σύνθημα της δεκαετίας του 1990 για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη “Καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη” και το… παράφρασε αυτή τη φορά για τον γιο του, Κυριάκο.




“Μπορεί να με πείτε boomer, αλλά εγώ θα το πω. Κάποτε ο πατέρας Μητσοτακης είχε τάξει φθηνά αυτοκίνητα στους νέους, για να πάνε να ψηφίσουν. Τότε αυτοί είχαν βγάλει το σύνθημα “Καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη””, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: “Σήμερα φθηνήναμε. Φθηνήναμε πολύ. Αντί για αυτοκίνητα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τάζει 150 ευρώ στους 18αρηδες, να πάνε να ανοίξουν ένα μπουκάλι ουίσκι. Όποτε, “καλύτερα σφηνάκι παρά τον Μητσοτάκη””.

@atsipras #Τσίπρας #fyp #tiktokgreece #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Πηγή: thetoc.gr 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα