Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

Επί τάπητος τα προβλήματα των Αστυνομικών στην Ξάνθη [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Επί τάπητος τα προβλήματα των Αστυνομικών στην Ξάνθη

Την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ.,  η οποία απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο, Άγγελο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ, τον Α΄ Αντιπρόεδρο, Νικόλαο ΤΣΙΑΜΗ και τον Γενικό Γραμματέα, Σταύρο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ, πραγματοποίησε θεσμικές συναντήσεις σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης. 




Ειδικότερα, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε Διοικητές, Υποδιοικητές και στελέχη των Υπηρεσιών έδρας της Δ.Α. Ξάνθης (Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Ξάνθης, Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης, Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης και Επιτελείο της Δ.Α. Ξάνθης), τους οποίους ενημέρωσε σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις σε συνδικαλιστικό επίπεδο και συνομίλησε μαζί τους για τα τρέχοντα ζητήματα κάθε Υπηρεσίας. Επισημάνθηκαν σημαντικά θέματα, τα οποία η Ένωσή προτίθεται να αναδείξει και να προωθήσει στο ενδεδειγμένο επίπεδο για την επίλυσή τους. 

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τον Διευθυντή της Δ.Α. Ξάνθης, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Πασχάλη ΓΙΩΡΗ, παρουσία των Υποδιευθυντών της Διεύθυνσης, με τους οποίους πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση επί των κυριότερων θεμάτων που απασχολούν την Περιφέρειά μας και ειδικότερα της Δ.Α. Ξάνθης. Αναλύθηκαν τα ζητήματα που τέθηκαν από τα μέλη της Ένωσης και αναδείχθηκαν επωφελείς προτάσεις, οι οποίες θα αναβαθμίσουν τόσο τις εργασιακές συνθήκες του αστυνομικού προσωπικού, όσο και το παρεχόμενο έργο προς τον πολίτη και την τοπική κοινωνία.




Επί τάπητος τα προβλήματα των Αστυνομικών στην Ξάνθη

Επί τάπητος τα προβλήματα των Αστυνομικών στην Ξάνθη

Επί τάπητος τα προβλήματα των Αστυνομικών στην Ξάνθη

Επί τάπητος τα προβλήματα των Αστυνομικών στην Ξάνθη

Η Ένωσή θα συνεχίσει τις επισκέψεις-δράσεις και στις υπόλοιπες Διευθύνσεις και Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για τη δια ζώσης ουσιαστική επικοινωνία και την προάσπιση των συμφερόντων των μελών της. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα