Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: «Φρένο» στη μετακίνηση γιατρού στο Νοσοκομείο Δράμας

Κοινοποίηση

Ξάνθη: «Φρένο» στη μετακίνηση γιατρού στο Νοσοκομείο Δράμας


Καρπούς απέδωσε
η παρέμβαση του Προέδρου του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, Χαράλαμπου Ευστρατίου, ο οποίος έσπευσε να αντιδράσει στην απόφαση για μετακίνηση γιατρού, κομβικής ειδικότητας, από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης σε αυτό της Δράμας. 




«Η αποδόμηση του Νοσοκομείο Ξάνθης συνεχίζεται με μετακινήσεις ιατρών στο Νοσοκομείο της Δράμας και την μετατροπή του Νοσοκομείου Ξάνθης σε Κέντρο Υγείας. Ένα Νοσοκομείο που ίδρυσε ο Ελ. Βενιζέλος το 1930 κάποιοι με κάθε τρόπο προσπαθούν να το υποβαθμίσουν. Έλεος, φτάνει πια. Έχει εκδοθεί απόφαση μετακίνησης Ιατρού κομβικής ειδικότητας από το Νοσοκομείο Ξάνθης στο Νοσοκομείο Δράμας» σημείωσε στην παρέμβασή του ο κ. Ευστρατίου. 




Σε νεότερη εξέλιξη η απόφαση της μετακίνησης αποσύρθηκε και έτσι η γιατρός παραμένει στο ΓΝΞ, το οποίο αντιμετωπίζει άλλωστε σοβαρά προβλήματα στελέχωσης τα τελευταία χρόνια και μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα στην περαιτέρω αποδόμησή του. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα