Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον ΑΟΞ – Μεγάλη συμμετοχή φιλάθλων

Κοινοποίηση

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον ΑΟΞ – Μεγάλη συμμετοχή φιλάθλων

Οι εγγραφές μελών στον ΑΟΞ ξεκίνησαν και επισήμως την Τρίτη (16/05) με τους φιλάθλους της ομάδας να συρρέουν μαζικά προκειμένου να στηρίξουν εμπράκτως την προσπάθεια επανεκκίνησης της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας. 

Σε ανάρτησή του ο ΑΟΞ αναφέρει: 




«Πρώτη μέρα εγγραφών χτες και ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κατάστημα “Σπάρτακοι 82” για να στελεχώσουν ως μέλη τον ΑΟΞ. 

Ατελείωτες συζητήσεις, όνειρα, προτάσεις , στόχοι και φιλοδοξίες. Η πραγματικότητα είναι πως αυτό ακριβώς θέλουμε. Να αντιληφθεί η πόλη πως πλέον ο λόγος όλων μας έχει αξία , η όποια πρόταση των φιλάθλων με την  συμμετοχή στα κοινά του ΑΟΞ,  μπορεί να είναι ευοδωτική για τον σύλλογο. 




Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, 18.00-21.00 οι εγγραφές για τον αγαπημένο μας σύλλογο στο κατάστημα “Σπάρτακοι 82” στο γήπεδο του ΑΟΞ. Μόνο με την ταυτότητα σας. 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η λειτουργία των υπολοίπων social και φυσικά η διαδικτυακή μας σελίδα , εύχρηστη και με το link εγγραφής στον ΑΟΞ για όσους είναι από μακριά». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα