Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μπακογιάννη προς μουσουλμάνους Ροδόπης: «Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα»

Κοινοποίηση

Μπακογιάννη προς μουσουλμάνους Ροδόπης: «Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα»

Δηλώσεις που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Θράκη. 

Μιλώντας σε κατοίκους της ορεινής Ροδόπης κατά την περιοδεία της στα χωριά της Οργάνης, της Μυρτίσκης και της Βυρσίνης, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε:

«Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Με φέρατε σε δύσκολη θέση με όλους αυτούς που έδινα μάχη στην Αθήνα για διάφορα θέματα της μειονότητας. Αντ’ αυτού ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω λοιπόν βοήθεια και στήριξη, διότι αν εσείς δεν με στηρίξετε, εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω αύριο. Στην Αθήνα δεν είναι όλοι σαν εμένα που αγαπάω τη μειονότητα. Τώρα η κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση της ΝΔ. Τους βουλευτές τους βγάλατε, τώρα πρέπει να βγάλετε κόμμα, και αυτό είμαστε εμείς. Έφερα στα Χανιά 41% που ποτέ εκεί ιστορικά δεν έχουν ψηφίσει τη ΝΔ, ούτε όταν ήταν ο πατέρας μου πρωθυπουργός, και δεν ψηφίζετε εσείς. Οπότε τώρα τι να κάνω; Γι’ αυτό ήρθα εδώ, για να περάσει το μήνυμα τώρα. Χρειαζόμαστε στήριξη. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα».

Με πληροφορίες από inkomotini.news και fonirodopis.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα