Παραίτηση «βόμβα» στον Δήμο Ξάνθης – Αποχωρεί ο Γιάννης Ζερενίδης

Παραίτηση «βόμβα» στον Δήμο Ξάνθης – Αποχωρεί ο Γιάννης Ζερενίδης

Παραίτηση «βόμβα» στον Δήμο Ξάνθης – Αποχωρεί ο Ζερενίδης

Την παραίτησή του τόσο από τη θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών όσο και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου υπέβαλε αιφνιδίως την Παρασκευή (30/06) ο Γιάννης Ζερενίδης.

«Παρακαλώ δεχθείτε με την παρούσα την παραίτησή μου, για προσωπικούς λόγους, από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου που μου αναθέσατε και από όλες τις αρμοδιότητες που αυτά συνεπάγονται, καθώς και από όλες τις επιτροπές στις οποίες έχω οριστεί. Ταυτόχρονα σας δηλώνω παραίτηση και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου» αναφέρει στο κείμενο της παραίτησής του ο κ. Ζερενίδης. 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς προσωπικά, τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους και όλους τους υπηρεσιακούς υπαλλήλους του Δήμου για την άψογη συνεργασία που είχαμε» τονίζει ο ίδιος. 

Πρόκειται για μια παραίτηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, και ήρθε να φουντώσει τα σενάρια που θέλουν τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη, να δέχεται σοβαρούς τριγμούς με αρκετά πρωτοκλασάτα στελέχη του να βρίσκονται πολύ κοντά στην αποχώρηση και να προχωρούν σε… «μεταγραφές» σε συνδυασμούς άλλων υποψήφιων Δημάρχων. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال