Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πώς να κάνετε στοιχήματα στο τένις

Κοινοποίηση

Πώς να κάνετε στοιχήματα στο τένις

Το τένις είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο. Μπορείτε να τοποθετήσετε Rabona στοιχήματα σε αυτό κάθε μέρα, επειδή υπάρχουν πολλά τουρνουά τένις.

Τέσσερα από αυτά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και είναι γνωστά ως τουρνουά Grand Slam. Σε αυτά περιλαμβάνονται:

● Australian Open (Μελβούρνη),

● Γαλλικό Όπεν/Ρολάν Γκαρός (Παρίσι),

● Γουίμπλεντον (Λονδίνο),

● US Open (Νέα Υόρκη).

Τι είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη όταν στοιχηματίζετε στο τένις;

Το τένις είναι ένα από αυτά τα αθλήματα όπου το φαβορί καταλήγει να κερδίζει τις περισσότερες φορές. Φυσικά, αυτό αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις.

Ένα στοίχημα στο φαβορί συνήθως δεν αξίζει τον κόπο, επειδή οι αποδόσεις είναι απλώς πολύ μικρές και δεν παρέχουν μεγάλα κέρδη.

Όταν στοιχηματίζετε στο τένις, παίζει επίσης σημαντικό ρόλο σε ποια επιφάνεια διεξάγεται το παιχνίδι. Ο Ραφαέλ Ναδάλ, για παράδειγμα, είναι ο βασιλιάς του χώματος, σχεδόν κανείς δεν μπορεί να τον νικήσει σε αυτή την επιφάνεια όταν είναι υγιής.

Αν το παιχνίδι διεξάγεται στο All England Lawn Tennis and Croquet Club στο Λονδίνο (Wimbledon), πρέπει να περιμένουμε τη νίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ποιες αγορές στοιχημάτων τένις είναι οι πιο δημοφιλείς;

Το πιο δημοφιλές είναι σίγουρα το κλασικό στοίχημα νίκης, αλλά τα στοιχήματα σετ κερδίζουν επίσης έδαφος ανάμεσα στους παίκτες του στοιχήματος.

Με το στοίχημα νίκης, στοιχηματίζετε στο ποιος θα είναι τελικά ο νικητής του αγώνα. Δεδομένου ότι εδώ υπάρχουν μόνο δύο αποτελέσματα, σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο, η πιθανότητα να κάνετε μια ακριβή πρόβλεψη είναι σημαντικά υψηλότερη.

Όσον αφορά τα στοιχήματα σετ, αφορούν το ποιος θα κερδίσει το επόμενο σετ και επομένως είναι ιδανικά για live στοιχήματα.

Στοίχημα τένις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού

Το live στοίχημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο τένις, καθώς προσφέρεται εξαιρετικά για σετ στοιχήματα. Ενώ παρακολουθείτε το παιχνίδι, μπορείτε να προσαρμόζετε διαρκώς τη στοιχηματική σας στρατηγική με το live στοίχημα.

Μπορείτε να ποντάρετε σετ πριν ή μετά την έναρξη του σετ. Όσο πιο ξεκάθαρη είναι η τάση ως προς το ποιος θα αναδειχθεί νικητής, τόσο χαμηλότερες είναι οι αποδόσεις για το φαβορί.

Εάν τοποθετήσετε ένα στοίχημα στον παίκτη 1 στην αρχή ενός σετ και αυτός δεν έχει καλή απόδοση στα πρώτα παιχνίδια, μπορείτε ακόμα να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειές σας με ένα στοίχημα στον παίκτη 2.

Άλλα πράγματα στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε

Υπάρχουν κάποιες άλλες ενδιαφέρουσες αγορές στοιχημάτων από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε:

● Χάντικαπ: Εδώ, στοιχηματίζετε στο πλεονέκτημα νίκης ενός από τους δύο παίκτες. Το περιθώριο νίκης υπολογίζεται σε σετ ή παιχνίδια.

● Over/Under: Σε αυτό το είδος στοιχήματος τένις, προβλέπετε πόσα γκέιμ ή σετ θα παιχτούν σε ολόκληρο τον αγώνα. Επιλέγεται μια τιμή αναφοράς και στοιχηματίζετε στο αν θα παιχτούν περισσότερα ή λιγότερα games ή sets.

● Νικητής του τουρνουά: Φυσικά, μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε στο τένις για την έκβαση ενός τουρνουά, όπως το Γουίμπλεντον. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε πριν από την έναρξη του τουρνουά ή κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Αποδόσεις στοιχημάτων τένις

Αν θέλετε να επωφεληθείτε στο έπακρο από τις αποδόσεις του τένις, θα πρέπει να δοκιμάσετε το live στοίχημα. Σε αυτή την περίπτωση, τα στοιχήματα σετ είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

Ένας παίκτης μπορεί να ξεκινήσει το σετ ως φαβορί και να είναι αουτσάιντερ μετά από μόλις δύο γκέιμ. Οι αποδόσεις ενός στοιχήματος στο τένις εξελίσσονται επίσης αναλόγως.

Οι αποδόσεις για τα φαβορί σε ένα παιχνίδι γίνονται όλο και μικρότερες με κάθε παιχνίδι που παίζεται, ενώ οι αποδόσεις για τα αουτσάιντερ είναι αντίστοιχα μεγαλύτερες.

Στρατηγικές στοιχημάτων τένις για αρχάριους

Οι στρατηγικές στοιχηματισμού στο τένις είναι επίσης ένα πράγμα. Μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πλεονέκτημα λόγω του γεγονότος ότι οι live αποδόσεις αυξομειώνονται συνεχώς.

Μια στοιχηματική στρατηγική που μπορείτε να εφαρμόσετε ακόμη και ως αρχάριος είναι τα προαναφερθέντα στοιχήματα σετ. Αυτή η στρατηγική λειτουργεί καλύτερα σε παιχνίδια που θεωρούνται σχετικά ισορροπημένα.

Πρέπει πάντα να παρακολουθείτε τις αποδόσεις live και να περιμένετε μέχρι ένας από τους δύο παίκτες να έχει απόδοση 1,50 κατά τη διάρκεια του σετ.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να τοποθετήσετε το στοίχημα ακριβώς αυτή τη στιγμή. Στατιστικά, ένα στοίχημα τένις με απόδοση 1,5 είναι σχετικά ασφαλές. Εάν ο παίκτης σας κερδίσει, λαμβάνετε το μισό από το ποντάρισμά σας ως κέρδος.

Αν το σετ πάει ακριβώς ανάποδα και το αουτσάιντερ αναδεικνύεται όλο και περισσότερο ως νικητής του σετ, τοποθετείτε ξανά ένα στοίχημα με το ίδιο ποντάρισμα μόλις η απόδοση φτάσει στο 1,5. Με αυτόν τον τρόπο μειώνετε στο μισό την απώλεια που είχατε στο πρώτο σας στοίχημα.

Επαναλάβετε αυτή τη στρατηγική για κάθε σετ. Αν το αρχικό σας στοίχημα είναι πιο συχνά σωστό από ό,τι λάθος, καταλήγετε να έχετε κέρδος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας με στοιχήματα τένις χωρίς μεγάλο ρίσκο.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα