Ξάνθη: Βίντεο για τη μεταμόσχευση οργάνων από τον Τζαν Μεμέτ Αλή

Ξάνθη: Βίντεο για τη μεταμόσχευση οργάνων από τον Τζαν Μεμέτ Αλή

Ξάνθη: Βίντεο για μεταμόσχευση οργάνων από τον Τζαν Μεμέτ Αλή

Στην υλοποίηση ενός εκπαιδευτικού βίντεο και καθ΄ όλα επιστημονικού υλικού προχώρησε για άλλη μια φορά, ο συμπολίτης μας, κύριος Τζαν Μεμέτ Αλή, 25 ετών, B.Sc. Ψυχολόγος Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, και μεταπτυχιακός φοιτητής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το βίντεο, αφορά την ¨Ευαισθητοποίηση οικογενειών σε λίστα αναμονής αναφορικά με τη Δωρεά – Μεταμόσχευση Οργάνων στην Ελλάδα¨. 

Αξίζει να σημειωθεί πως, το συγκεκριμένο επιστημονικό υλικό, εγκρίθηκε από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Ιατρικής Α.Π.Θ., λαμβάνοντας μέρος με επιτυχία στο 12ο Επιστημονικό Συνέδριο Τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ., στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων στη Θεσσαλονίκη, στην ενότητα «Συνδυάζοντας την Επιστημονική Γνώση με τα Προσωπικά Βιώματα και την Κοινωνική Προσφορά / Εφαρμόζοντας την ψυχολογία στην υγεία… ενημερώνουμε την κοινωνία», με Προεδρείο την κυρία Εύχαρις Παναγοπούλου.  

Επίσης, το εκπαιδευτικό – επιστημονικό βίντεο, βρίσκεται αναρτημένο και στο κεντρικό σαιτ του Μεταπτυχιακού της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ., όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε δωρεάν στον παρακάτω σύνδεσμο. 

https://psyapphealth.med.auth.gr/educational-method/

Ξάνθη: Βίντεο για μεταμόσχευση οργάνων από τον Τζαν Μεμέτ Αλή

Ξάνθη: Βίντεο για μεταμόσχευση οργάνων από τον Τζαν Μεμέτ Αλή

Πρέπει να υπενθυμίσουμε πως, δεν είναι η πρώτη κίνηση του κυρίου Τζαν Μεμέτ Αλή, η ¨έκδοση¨ ΔΩΡΕΑΝ επιστημονικού υλικού προς τη κοινωνία, εντάσσοντάς τις στη κατηγορία αφενός της κοινοτικής ψυχολογίας αφετέρου της ψυχολογίας υγείας, αφού το προηγούμενο διάστημα, κυκλοφόρησε σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή το ¨Εγχειρίδιο-Οδηγό: Κατανόηση και διαχείριση της Ψυχολογίας του πένθους με αφορμή την πανδημία Covid-19¨, όπου μέχρι και σήμερα έχει απήχηση ανά την επικράτεια, τόσο στο επιστημονικό όσο και στο κοινωνικό σύνολο, μιας και οι θεωρίες του πένθους επιστημονικά είναι διαχρονικές.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال