Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Βροχή» οι αιτήσεις για το Μουσικό Σχολείο – Θα λειτουργήσουν μόνο 2 τμήματα

Κοινοποίηση

«Βροχή» οι αιτήσεις για το Μουσικό Σχολείο – Θα λειτουργήσουν μόνο 2 τμήματα

Ιδιαίτερα αυξημένο είναι το ενδιαφέρον για εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο της Ξάνθης, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του σχολείου, ωστόσο λόγω έλλειψης χώρου θα λειτουργήσουν μόνο δύο τμήματα στην Α’ Τάξη του Γυμνασίου.

Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:




«Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης ευχαριστούν θερμά όλους τους γονείς και τις/τους υποψήφιες/ους μαθήτριες/ές για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους προς το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης. Για άλλη μια χρονιά το Μουσικό Σχολείο δέχτηκε πολλές αιτήσεις για την εισαγωγή νέων μαθητών/τριών, ωστόσο δεν είναι δυνατό να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις λόγω ανεπάρκειας χώρου. Συγκεκριμένα, οι υπάρχουσες σχολικές αίθουσες είναι λίγες και περιορισμένης χωρητικότητας, γεγονός που επιβάλλει τη λειτουργία μόνο δύο τμημάτων Α΄ Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2023-2024. Ελπίζουμε ότι στο μέλλον, υπό την προϋπόθεση της ανέγερσης ενός νέου κτηρίου, θα μπορούν να εισαχθούν όλες/οι οι υποψήφιες/οι μαθήτριες/ές».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα