Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΕΠΣ Ξάνθης: Πότε ξεκινούν τα πρωταθλήματα – Τι μορφή θα έχουν

Κοινοποίηση

ΕΠΣ Ξάνθης: Πότε ξεκινούν τα πρωταθλήματα - Τι μορφή θα έχουν


ΕΠΣ Ξάνθης – Πρωταθλήματα:
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης γνωστοποιεί στα σωματεία της τις παρακάτω ημερομηνίες έναρξης των διοργανώσεων για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.




  • Έναρξη Α’ γύρου κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης: 2-3/09/2023  
  • Έναρξη πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 9-10/09/2023 
  • Έναρξη πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 9-10/09/2023 

Η ενημέρωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του καλύτερου προγραμματισμού των ομάδων και της συνεργασίας μεταξύ ΕΠΣ και σωματείων.

Για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 θα υπάρχει η Α’ κατηγορία και δυο όμιλοι της Β’ κατηγορίας, με τις ομάδες να χωρίζονται βάσει βαθμολογικής κατάταξης αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, οι Β’ ομάδες να χωρίζονται βάσει κλήρωσης και τις νεοσύστατες ομάδες αλλά και όσες επαναδραστηριοποιήθηκαν να τοποθετούνται αλφαβητικά.  




Παράλληλα ενημερώνουμε πως θα διεξαχθεί αγώνας Super Cup μεταξύ του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας Άρη Πετεινού και του Κυπελλούχου της Ένωσης Ορφέα Ξάνθης με πιθανή ημερομηνία στις 19 Αυγούστου.

Τέλος ενημερώνουμε τα σωματεία ότι από την Τετάρτη 12 Ιουλίου θα μπορούν να παραλάβουν τις προκηρύξεις και όλα τα σχετικά έγγραφα από τη Γραμματεία της Ένωσης.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα