Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έλσα Καριώτη και Underhill West στις Γιορτές Παλιάς Πόλης 2023

Κοινοποίηση

Έλσα Καριώτη και Underhill West στις Γιορτές Παλιάς Πόλης 2023

«Άρωμα» Ξάνθης έχει το πρόγραμμα των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2023 τη Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου, όπου έχουν προγραμματιστεί δύο συναυλίες, με την Έλσα Καριώτη και τους Underhill West, στις 20:30 και στις 22:00 αντίστοιχα, στην κεντρική σκηνή στην Πλατεία Μητροπόλεως. 

Διαβάζουμε στο πρόγραμμα των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2023 τα εξής για τη συναυλία: 

Κεντρική Σκηνή – Πλατεία Μητροπόλεως




20:30 – Συναυλία -Έλσα Καριώτη

H Έλσα Καριώτη, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και τα τελευταία 14 χρόνια ζει μόνιμα στη Ξάνθη. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι από πολύ μικρή ηλικία. Είναι πτυχιούχος Μουσικής Παιδαγωγικής με μεταπτυχιακό στο κλασσικό τραγούδι. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει σε δημοτικά και Μουσικά σχολεία. Το 2017 συμμετείχε στο μουσικό διαγωνισμό «Rising Star» στο πλευρό του Κώστα Μακεδόνα όπου ξεχώρισε για την υπέροχη χροιά της φωνής της αλλά και την ευγένεια του χαρακτήρα της. Το 2018 κυκλοφορεί το πρώτο της single «Λεπτομέρεια» σε μουσική, στίχο και παράγωγη Αντώνη και Δημήτρη Παπαβομβολάκη από την Musicrowshowcase. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε ακόμα δυο singles το «C’est la vie» και «Η αγάπη μπορεί». Πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις σε αρκετές πόλεις, σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία. Στις φετινές Γιορτές Παλιάς Πόλης συμμετέχει μαζί με τους Γαβριήλ Καπάνταη (μπάσο), Δημήτρη Μαραντά (πιάνο-synthesizer), Ιωάννη Βαρελίδη (τύμπανα), Στέλιο Αχταρίδη (μπουζούκι – κιθάρα) και θα πραγματοποιήσουν μια μοναδική συναυλία από έντεχνες ελληνικές διασκευές του χθες και του σήμερα.

22:00 – Συναυλία – Underhill West




Tο κορυφαίο αμερικάνικο περιοδικό Billboard Music World (NYC) τους χαρακτήρισε φέτος ως «έναν από τους πιο πολλά υποσχόμενους και ανερχόμενους ανεξάρτητους καλλιτέχνες εκεί έξω, φέρνοντας κάτι πρωτότυπο στην παγκόσμια μουσική σκηνή, έναν ζωντανό ήχο βασισμένο στην κλασική ποπ με μια μοντέρνα ανατροπή…» και ως «… ένα εξαιρετικό μουσικό δίδυμο από την Ελλάδα, έτοιμο να κατακτήσουν τον κόσμο!», ενώ ακολούθησε πλήθος δημοσιευμάτων, συνεντεύξεων και διθυραμβικών κριτικών από εγχώρια, αμερικάνικα, βρετανικά, βραζιλιάνικα και αυστραλιανά μουσικά περιοδικά ενόψει της κυκλοφορίας του τελευταίου τους album «Mission».




Οι δικοί μας Underhill West, έχοντας διανύσει μία πολύ σημαντική χρονιά στην πορεία τους γεμάτη επιτυχημένες εμφανίσεις σε όλη τη χώρα, έχοντας βραβευτεί τον περασμένο Μάρτιο από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την πολιτιστική τους συνεισφορά και την διάδοση της πόλης μας σε όλη τη χώρα μέσω της μουσικής τους, σας προσκαλούν στην κεντρική σκηνή της πλατείας Μητροπόλεως για να μοιραστούν μαζί σας τα σημαντικότερα κομμάτια τους σε ύφος indie pop, dance και hip hop, αλλά και έξυπνα επιλεγμένες ποπ επιτυχίες όλων των δεκαετιών της παγκόσμιας μουσικής συνθέτοντας μία άκρως διασκεδαστική συναυλία με σκοπό να περάσετε όλοι όμορφα.

Μουσικοί: Μιχάλης Χατζόπουλος (φωνή, ηλ. κιθάρα). Τάσος Αβραμίδης (τύμπανα, programming, φωνητικά). Επαμεινώνδας Τσότσος (ηλ. μπάσο).

www.underhillwest.com

Γιορτές Παλιάς Πόλης 2023 Πρόγραμμα 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα