Κοινή κάθοδο στις εκλογές ανακοίνωσαν Κριτσίνης και Δόντσος

Κοινή κάθοδο στις εκλογές ανακοίνωσαν Κριτσίνης και Δόντσος

Την κοινή κάθοδό τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου για τη διεκδίκηση του Δήμου Αβδήρων ανακοίνωσαν την Τετάρτη (02/08) ο Δημήτρης Δόντσος και Σάκης Κριτσίνης.

Επιβεβαιώνοντας τα πολιτικά πηγαδάκια και τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό, οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και ανακοίνωσαν τη συμπόρευση των δύο παρατάξεων τους.

«Εμείς σαν παράταξη ό,τι λέμε το κάνουμε πράξη. Έτσι σήμερα θα κάνουμε πράξη, “το τώρα όλοι μαζί μπορούμε”. Προς το κοινό συμφέρον όλων των δημοτών μας. Σήμερα οι δύο δημοτικές παρατάξεις ανακοινώνουμε την κοινή μας συμπόρευση. Θέλω να ξέρετε ότι με τον φίλο μου τον Δημήτρη θα λειτουργούμε και θα αποφασίζουμε όλοι μαζί. Όλοι θα έχουν φωνή, κανένας δεν θα κάνει του κεφαλιού του, για να μπορέσουμε σε αυτόν τον τόπο να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να φέρουμε επενδύσεις στην περιοχή, που αυτό είναι το πιο σημαντικό» τόνισε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κριτσίτης.

«Έχουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που θα αποτελέσουν το εχέγγυο για να πέτυχουμε τον στόχο μας, που είναι να αφουγκραστούμε την κοινωνία και τις απαιτήσεις της να τις κάνουμε πράξη» σημείωσε ο Δημήτρης Δόντσος.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال