Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Με τον Μέτιο η Αθηνά Ιωακειμίδου – Αντέδρασε η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

Κοινοποίηση

Με τον Μέτιο η Αθηνά Ιωακειμίδου – Αντέδρασε η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

Την απόφασή της να συστρατευτεί στο πλευρό του νυν Περιφερειάρχη ΑΜΘ, Χρήστου Μέτιου, στις εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε η Αθηνά Ιωακειμίδου, η οποία έκανε γνωστή την κάθοδό της ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος. 




Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης αντιδρώντας στην απόφασή αυτή και τονίζοντας πως έτσι η κα Ιωακειμίδου θέτει τον εαυτό της εκτός του κόμματος. 

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι πεδίο καταγραφής κομματικών δυνάμεων και πολύ περισσότερο μειοψηφικών. Ενώνει τους πολίτες σε κοινές προσπάθειες για την κοινωνική πρόοδο. Ο Χρήστος Μέτιος με τιμά με την πρόθεσή του να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης» σημειώνει η ίδια στη δήλωση υποψηφιότητάς της. 

«Όπως έπραξα πάντα μέχρι τώρα στη ζωή μου, θα εργαστώ άοκνα για την Ξάνθη, για την κοινωνική πρόοδο και ευημερία. Πιστεύω ότι και οι συμπολίτες μας θα στηρίξουν την κοινή μας προσπάθεια» προσθέτει.




Η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ

«Με την επιλογή του να καταθέσει υποψηφιότητα με το συνδυασμό του κ. Μέτιου, το μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ξάνθης, κ. Αθηνά Ιωακειμίδου, έθεσε, ουσιαστικά, εαυτόν εκτός παράταξης. Το ΠΑΣΟΚ, ως ο ιστορικός εμπνευστής των καλλικρατικών περιφερειών, θα έχει έκφραση και σε αυτές τις εκλογές, στηρίζοντας με όλες του τις δυνάμεις το συνδυασμό του Δαμιανού Καγγελίδη για την Περιφέρεια ΑΜΘ» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα