Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Νέα διαμαρτυρία πολιτών έξω από το Νοσοκομείο Ξάνθης

Κοινοποίηση

Νέα διαμαρτυρία πολιτών έξω από το Νοσοκομείο Ξάνθης

Νέα κινητοποίηση – διαμαρτυρία για την υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας προγραμματίζουν για την Κυριακή (27/08) κάτοικοι της Ξάνθης έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. 




Αντίστοιχη κινητοποίηση είχε πραγματοποιηθεί από την Επιτροπή Αγώνα Ξάνθης την προηγούμενη Κυριακή. Μια κινητοποίηση η οποία ωστόσο δεν είχε τόσο μεγάλη συμμετοχή, ενώ ανάμεσα στους διαδηλωτές βρέθηκε και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Μπαράν Μπουρχάν, αλλά και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΞ, Στέλιος Μωραΐτης. 

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω διαμαρτυρίας αποφασίστηκε εκ νέου κινητοποίηση την Κυριακή (27/08) στις 11:00 το πρωί έξω από το ΓΝΞ. 




«Όλοι για το Νοσοκομείο Ξάνθης. Δεν υπάρχει χρόνος για άλλη καθυστέρηση και αναβολή. Ο αγώνας για την επιβίωση του Νοσοκομείου μόλις ξεκίνησε. Την Κυριακή 27 Αυγούστου και ώρα 11:00 π.μ. στη μεγάλη συγκέντρωση έξω από το Νοσοκομείο. Να είστε όλοι εκεί γιατί αφορά τις ζωές μας, την υγεία μας και το μέλλον των παιδιών μας. Μην λείψει κανείς. Σας χρειαζόμαστε όλους» τονίζεται σε σχετικό κάλεσμα που εκδόθηκε για την κινητοποίηση. 

Νέα διαμαρτυρία πολιτών έξω από το Νοσοκομείο Ξάνθης

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα