Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Πράξη ανθρωπιάς από 2 φιλάθλους του ΑΟΞ που προσφέρουν δωρεάν εισιτήρια

Κοινοποίηση

Πράξη ανθρωπιάς από 2 φιλάθλους του ΑΟΞ που προσφέρουν δωρεάν εισιτήρια

Δυο γενναιόδωρες προσφορές συνολικής αξίας 700 ευρώ προσέφεραν δύο φίλαθλοι του ΑΟΞ, προκειμένου να διατεθούν δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους και πολύτεκνες οικογένειες. 




Σε σχετικό ενημερωτικό του ΑΟΞ επισημαίνονται τα εξής:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δύο φιλάθλους της ομάδας μας οι οποίοι πραγματοποίησαν δωρεά 500 και 200 ευρώ ο καθένας τους καταθέτοντας τα ανωτέρα ποσά στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου μας.

Επιθυμία τους είναι να διατεθούν τα συγκεκριμένα ποσά ως εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους και πολύτεκνες οικογένειες.




Ως εκ τούτου ανακοινώνουμε ότι από αύριο και με σειρά προτεραιότητας θα διατεθούν 35 κάρτες διαρκείας σε 35 φιλάθλους της ομάδας μας που θα επιδείξουν κάρτα ανεργίας και κάρτα πολυτέκνων.

Οι φίλαθλοι που προέβησαν στην ανωτέρω συγκινητική κίνηση επιδεικνύοντας την απεριόριστη αγάπη στον σύλλογο αλλά και το κοινωνικό τους πρόσωπο επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Τα γραφεία του συλλόγου είναι ανοιχτά στο γήπεδο “ΑΟΞ” ημέρες Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή με ώρες λειτουργίας από τις 18:00-21:00.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα