Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Στην ορεινή Ξάνθη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τον Δεκαπενταύγουστο

Κοινοποίηση

Στην ορεινή Ξάνθη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τον Δεκαπενταύγουστο

Την ορεινή Ξάνθη, απ’ όπου έλκει την καταγωγή της φαίνεται πως θα επιλέξει να επισκεφθεί τον Δεκαπενταύγουστο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια των διακοπών της.




Την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και το μεσημέρι θα γευματίσει στην γυναικεία ιερά μονή Παναγίας του Έβρου. Το απόγευμα θα έχει επαφές με γυναίκες της περιοχής, στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης.

Ακολούθως, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η ίδια φαίνεται πως θα περάσει και από την Σταυρούπολη της Ξάνθης απ’ όπου έλκει την καταγωγή της, προκειμένου να δει συγγενείς και φίλους.




Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Σακελλαροπούλου από τη θέση της Προέδρους της Δημοκρατίας επισκέπτεται, τόσο επίσημα όσο και ανεπίσημα την ορεινή Ξάνθη. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα