Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ξάνθη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Μεγάλη φωτιά στη Γενισέα

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Μεγάλη φωτιά στη Γενισέα

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου (12/08) στην Πυροσβεστική Ξάνθης για μια μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της Γενισέας.




Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ωστόσο έγινε άμεσα αντιληπτή με αποτέλεσμα να κληθεί η Πυροσβεστική, η οποία κινητοποιήθηκε με 4 πυροσβεστικά οχήματα να καταφτάνουν στο πύρινο μέτωπο. 

Πυκνοί καπνοί σκέπασαν την περιοχή ανάμεσα σε Γενισέα και Βαφέικα, με τους πυροσβέστες να ρίχνονται στη «μάχη» με τις φλόγες, καταφέρνοντας να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. 

Από τη φωτιά προκλήθηκαν καταστροφές σε αγροτικές εκτάσεις, ενώ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε διενεργείται προανάκριση. 




Μόλις πριν λίγες ώρες, την Παρασκευή (11/08) η Πυροσβεστική κλήθηκε να αντιμετωπίσει τρία πύρινα μέτωπα στην ΠΕ Ξάνθης, ενώ από το Σάββατο έχει τεθεί σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στα δάση της περιοχής, λόγω αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα