Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δάκρυσε η Χάρις Αλεξίου στη συναυλία για τον Αντώνη Βαρδή

Κοινοποίηση

Δάκρυσε η Χάρις Αλεξίου στη συναυλία για τον Αντώνη Βαρδή

Αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή ήταν η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου με πολλές συγκινήσεις.

Μια από τις πιο φορτισμένες στιγμές στο Καλλιμάρμαρο, ήταν όταν η Χάρις Αλεξίου ανέβηκε στη σκηνή για να τιμήσει τον αείμνηστο τραγουδιστή.

Κρατώντας ένα λευκό χαρτί στα χέρια και με δάκρυα στα μάτια, είπε:




«Αντώνη, σου γράφω ένα γράμμα. Όχι πως θέλω να στο δώσω», για να ερμηνεύσει μερικά δευτερόλεπτα μετά το κομμάτι τους με τον Αντώνη Βαρδή «Ξημερώνει». 

Δείτε το βίντεο 

@panikrecords Ξημερώνει…#alexiou #xarisalexiou #antonisvardis #ksimeroni #oloimaziboroume #kallimarmaro #panikrecords #greekmusic #greeksong #foyou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Η φετινή συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» φέρει τον τίτλο «Με μια αγκαλιά τραγούδια» και τις μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη τραγούδησαν οι: Στάθης Αγγελόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Βαρδής, Γλυκερία, Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Ρέμος.

protothema.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα