Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Δύο φωτιές μέσα σε λίγα λεπτά στην Ξάνθη – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Κοινοποίηση

Δύο φωτιές μέσα σε λίγα λεπτά στην Ξάνθη – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Δύο φωτιές, αρκετά περίεργες, ξέσπασαν το Σάββατο (02/09) στην Ξάνθη και μάλιστα με ελάχιστα λεπτά διαφορά μεταξύ τους, και στην ίδια περιοχή! 




Η πρώτη εκδηλώθηκε σε μη κατοικημένο οίκημα, κοντά στη Λεωφόρο Σρατού, και έγινε άμεσα αντιληπτή, καθώς πυκνοί μαύροι καπνοί σκέπασαν την ευρύτερη περιοχή ενώ στο σημείο κινητοποιήθηκαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα με τους πυροσβέστες να θέτουν υπό έλεγχο τη φωτιά, πριν αυτή επεκταθεί. 

Μέσα σε λίγα λεπτά ωστόσο εκδηλώθηκε μια νέα φωτιά, σε κοντινή μάλιστα απόσταση από την προηγούμενη. Στο σημείο κινητοποιήθηκε εκ νέου η Πυροσβεστική. 




Αρκετοί κάτοικοι έσπευσαν να εκφράσουν τον προβληματισμό τους στα social media, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έβλεπαν τον μαύρο καπνό, πυκνό και έντονο, αναζητώντας πληροφορίες για το τι είχε συμβεί. 

Υπενθυμίζεται ότι η περιοχή βρίσκεται στην κατηγορία 3, υψηλού κινδύνου για την εκδήλωση πυρκαγιάς, σύμφωνα με τον σχετικό χάρτη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. 

[Φωτογραφία: Παναγιώτης Κιμούντρης]

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα