Έκλεψε ΙΧ από την Αθήνα και εντοπίστηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης – Καβάλας

Έκλεψε ΙΧ από την Αθήνα και εντοπίστηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης – Καβάλας

Συνελήφθη την 4-9-2023 το απόγευμα στην Παλαιά Εθνική οδό Καβάλας - Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 1-9-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή τροχοφόρου

Συνελήφθη την 4-9-2023 το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, ένας ημεδαπός, διότι νωρίτερα αφαίρεσε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο από την Αλεξανδρούπολη. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν μοτοποδήλατο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.

Σύλληψη αλλοδαπού για αποδοχή – διάθεση προϊόντος εγκλήματος, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη την 4-9-2023 το απόγευμα στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 31-8-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ ο δράστης είχε εισέλθει  παράνομα στη χώρα. Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Φερών.

Σύλληψη αλλοδαπού για αποδοχή – διάθεση προϊόντος εγκλήματος 

Συνελήφθη την 4-9-2023 το πρωί σε Επαρχιακή οδό της Δράμας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου ένας αλλοδαπός ως οδηγός  Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, για το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί κλοπή την 2-9-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον δικαιούχο του. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال