Η Λαϊκή Συσπείρωση ΑΜΘ για το Νοσοκομείο της Ξάνθης

Η Λαϊκή Συσπείρωση ΑΜΘ για το Νοσοκομείο της Ξάνθης

Η Λαϊκή Συσπείρωση ΑΜΘ για το Νοσοκομείο της Ξάνθης

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναφέρει για το Νοσοκομείο της Ξάνθης τα εξής: 

Από τη μαχητική και μαζική κινητοποίηση των υγειονομικών και του λαού της Ξάνθης για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει περιέλθει το νοσοκομείο της πόλης, ο Διονύσης Κλάδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η μαζική συμμετοχή των Ξανθιωτών στη σημερινή διαδήλωση επιβεβαιώνει ότι η δύναμη βρίσκεται στα χέρια του λαού, όταν αποφασισμένα και οργανωμένα διεκδικεί τη ζωή που του αξίζει, κόντρα σε όλους αυτούς που την προστασία της την λογαριάζουν ως κόστος. 

Σήμερα είπαμε και εμείς μαζί με τους υγειονομικούς, μαζί με τους εργαζόμενους και τη νεολαία αυτής της πόλης ένα μεγάλο «ΩΣ ΕΔΩ»! ως εδώ με την υγεία εμπόρευμα, ως εδώ με την υποβάθμιση των δημόσιων δομών υγείας που μας σπρώχνει είτε στην απόγνωση είτε στα κοράκια των ιδιωτικών διαγνωστηρίων, των ιδιωτικών κλινικών και κέντρων αποκατάστασης, που φυτρώνουν σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη σαν τα «μανιτάρια». 

Διεκδικούμε εδώ και τώρα η κυβέρνηση να δώσει λύση στα προβλήματα του νοσοκομείου με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, επαναφορά του μισθολογίου των υγειονομικών στα προ κρίσης επίπεδα ως βάση για περεταίρω αυξήσεις, ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال