Η θέση του Τσέπελη για το debate των υποψηφίων Δημάρχων

Η θέση του Τσέπελη για το debate των υποψηφίων Δημάρχων

Η θέση του Τσέπελη για το debate των υποψηφίων Δημάρχων

Τη δική του θέση για τη διεξαγωγή του debate ανάμεσα στους υποψηφίους Δημάρχους Ξάνθης καταθέτει με ανακοίνωσή του ο Μανώλης Τσέπελης. 

Υπενθυμίζεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, Στράτος Κοντός, που έκανε πρώτος το κάλεσμα για τη διεξαγωγή debate, ζήτησε να πραγματοποιηθεί συνάντηση των παρατάξεων το Σάββατο (30/09), ώστε να αποφασιστούν οι όροι διεξαγωγής του debate. Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν άμεσα, θετικά, οι παρατάξεις του Δημαρχόπουλου, του Μελισσόπουλου και του Βογιατζή. 

Η απάντηση Τσέπελη: 

Σε συνέχεια των όσων έχουν ειπωθεί περί της διεξαγωγής μιας οργανωμένης προεκλογικής συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών Ξάνθης, σας επαναλαμβάνουμε τη θέση μας, την οποία έχουμε εκφράσει δημοσίως ότι δεν έχουμε καμία αντίρρηση αρκεί αυτή να διεξαχθεί σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες που διέπουν τη θεσμική διαδικασία.

Δυστυχώς παρατηρούμε ότι στόχος της συγκεκριμένης «πρωτοβουλίας» ήταν η επικοινωνιακή εκμετάλλευσή της, για προφανείς λόγους. Τούτο, φαίνεται και από το γεγονός ότι τίθενται εκ προοιμίου και οι όροι, σε μια προσπάθεια χειραγώγησης της… όποιας ενέργειας.

Διαφεύγει σε κάποιους ότι μια δημοκρατική διαδικασία υποχρεώνει θεσμικούς (ακόμη και εν δυνάμει) φορείς να κάθονται σε ένα τραπέζι και μέσα από τον διάλογο να συναποφασίζουν.

Δεν πειράζει. Το υπενθυμίζουμε εμείς.

Παρά το απαιτητικό πρόγραμμα της δημοτικής αρχής, καθώς ετοιμαζόμαστε να τιμήσουμε την επέτειο από τη συμπλήρωση των 104ων ετών της Απελευθέρωσης της Ξάνθης, και ενώ το προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού μας, είναι απολύτως πιεστικό καλώ όλους τους εκπροσώπους των υποψήφιων δημοτικών συνδυασμών της Ξάνθης να καταθέσουν την ημέρα και την ώρα που επιθυμούν για να συναντηθούμε ώστε να συζητήσουμε για το debate που προτείνεται.

Διαβάστε επίσης για το debate των υποψηφίων Δημάρχων: 

Η θέση του Τσέπελη για το debate των υποψηφίων Δημάρχων

Σκληρή απάντηση Κοντού στη στάση Τσέπελη για το debate των υποψηφίων Δημάρχων

Βολές Δημαρχόπουλου για το debate: «Ο Τσέπελης έχει αποδεχθεί την ήττα του»

Θετική στο debate υποψηφίων Δημάρχων και η παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ»

Θετική στο debate των υποψηφίων Δημάρχων Ξάνθης η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال