Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ο στόχος του ανθρώπου είναι να Αγιάσει και όχι να τρελαθεί

Κοινοποίηση

Ο στόχος του ανθρώπου είναι να Αγιάσει και όχι να τρελαθεί


Γράφει η Σουζάνα Ριζγκάλα

Είναι πολλές οι στιγμές που λες θα τρελαθώ, δεν αντέχω, δεν μπορώ και νιώθεις να βυθίζεσαι, να πνίγεσαι. Είναι οδυνηρές οι στιγμές που ψάχνεις τρόπους, δρόμο να ξεφύγεις ή να κρυφτείς.

Τότε αγαπητέ μου βάλε σε παύση όλες τις σκέψεις σου και όλα τα συναισθήματα σου. Πάρε βαθιά ανάσα και θυμήσου πως ο σκοπός του ανθρώπου είναι να Αγιάσει και όχι να τρελαθεί!

 Αν βλέπεις τις καταστάσεις να βλάπτουν την υγεία σου, να αλλοιώνουν τον χαρακτήρα σου σταμάτα αμέσως ότι κάνεις και σκέφτεσαι και δες διαφορετικά το θέμα. 

Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή δεν εμπεριέχει την μιζέρια, την κακία ούτε χρόνιο πόνο στο στομάχι. Η Υπομονή που βλέπουμε στους Αγίους μας είχε άλλη χάρη. Είναι συνειδητή και πιο ήρεμη χωρίς να αφήνει τοξίνες στον οργανισμό ή στην ψυχή.

Μην μπερδεύεις την Υπομονή με την ανέχεια. Μάθε να ξεχωρίζεις τις περιπτώσεις, μάθε να δίνεσαι και να δίνεις με διάκριση. Διεκδίκησε το να είσαι καλά και μην ανέχεσαι να παραμείνεις για πολύ καιρό στην θλίψη. Θυμήσου ο στόχος του ανθρώπου είναι να Αγιάσει και όχι να τρελαθεί…

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα